Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tesekurlerimi sunuyorum.TEBRİK EDERİM HARİKA BİR AV OLMUŞŞŞ
Merhabalar öncelikle yorumunuza gec cevap verdigim icin özur diliyorum foruma kisa bir surede olsa aktiv olamadim, gelelim sorulariniza.yasalar derki bizlere,Sabah saat 05:00 ava basliyoruz gece 24:00Çok güzel bir av güzel bir av güncesi, teşekkürler.
Bu somon avı da ki kriter ve yasalarıda açıklayabilir misiniz? Balıklarda üst ve alt sınır nedir? Kaç tane balık alabiliyorsunuz belli bir kotanız var mı? Merak ettiğim bir konu birde nasıl tüketiyorsunuz bu balıkları? Bildiğim kadarı ile füme filan yapıyorlarda cahil olduğum bir konu merak etmekteyim.
Tesekkur ederim en guzeli size rastgelsin dileklerimle.ne denir ? enfes,muhteşem,harikulade,söze gerekmi var, şiirsel bir anlatım, muhteşem bir doğa ..........
Tesekkurler,Meralarimiz tum dostlara acik gizlenecek bir durum söz konusu degil.Helal olsun Cebrail. Oltandan lachs eksik olmasın.
Bakıyorum haber götürecek peygamber bulamadın mera açıklıyorsun.
Bizim dinamitçileri oraya topla, hepsini içeri tıksınlar.
Burada elleri kolları serbest açık alanda volta atıyorlar hala.
Tesekkurler, en guzelleri sizlere rastgele.Hem raporlar gemde balıklar şahane
Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Tebrikler harika bir görüntü ..Malesef biz millet olarak sadece günü düşündüğümüz için çocuklarımızı ve geleceğimizi düşünmediğimiz için böyle avlaklarımız kalmadı. Malesef talan edilmiş kalan yerleride HES ler kapmış Mermer ocaklarını söylemeye gerek yok dağlar delik deşik ....
Bugün alabalık yakalamaya gittim av bayileride orda ve malesef tırıvırımı ararsın akarsuya ağ gerenlerimi resmen talan var..Bu arada misafir sanatçı jandarmada geldi malasef akarsuya baktı gittiler...Anladım ki bu ülkede herşey yalan üzerine kurulu..Lakin burada halkın bir suçu yok bence bizi yönetenler de ....İnternet i kontrol altına alacaklarına akarsulamızı göllerimizi korumaya alsalar...Ama kimsenin akarsular göller denizler umrunda değil....
Tesekkur ederim, konuyu acali epey bir zaman olmusRapor için emeğinize sağlık bir solukta okudum güzel bir av güncesi daha iyi av günceleri sizinle olsun rast gelsin.