Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İSVEÇ - 22 Haziran 2013 "Dalälv Nehri" Somon Avı Raporum…

HastaRuH

Daimi Üye
Adı
ERKAN
Hem raporlar gemde balıklar şahane

Tapatalk aracılığı ile gönderildi

sayitusta

Daimi Üye
Adı
Mehmet koçak
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrikler harika bir görüntü ..Malesef biz millet olarak sadece günü düşündüğümüz için çocuklarımızı ve geleceğimizi düşünmediğimiz için böyle avlaklarımız kalmadı. Malesef talan edilmiş kalan yerleride HES ler kapmış Mermer ocaklarını söylemeye gerek yok dağlar delik deşik ....
Bugün alabalık yakalamaya gittim av bayileride orda ve malesef tırıvırımı ararsın akarsuya ağ gerenlerimi resmen talan var..Bu arada misafir sanatçı jandarmada geldi malasef akarsuya baktı gittiler...Anladım ki bu ülkede herşey yalan üzerine kurulu..Lakin burada halkın bir suçu yok bence bizi yönetenler de ....İnternet i kontrol altına alacaklarına akarsulamızı göllerimizi korumaya alsalar...Ama kimsenin akarsular göller denizler umrunda değil....

hakan3506

Daimi Üye
Adı
Hakan sarıkaya
Rapor için emeğinize sağlık bir solukta okudum güzel bir av güncesi daha iyi av günceleri sizinle olsun rast gelsin.

sportfiske

Üye
TEBRİK EDERİM HARİKA BİR AV OLMUŞŞŞ
Tesekurlerimi sunuyorum.
Çok güzel bir av güzel bir av güncesi, teşekkürler.
Bu somon avı da ki kriter ve yasalarıda açıklayabilir misiniz? Balıklarda üst ve alt sınır nedir? Kaç tane balık alabiliyorsunuz belli bir kotanız var mı? Merak ettiğim bir konu birde nasıl tüketiyorsunuz bu balıkları? Bildiğim kadarı ile füme filan yapıyorlarda cahil olduğum bir konu merak etmekteyim.
Merhabalar öncelikle yorumunuza gec cevap verdigim icin özur diliyorum foruma kisa bir surede olsa aktiv olamadim, gelelim sorulariniza.yasalar derki bizlere,Sabah saat 05:00 ava basliyoruz gece 24:00
limit gunluk uc adet , boy limiti en kucuk 60 cm olmasi gerekirken biz amatör balikcilar sezonda 5-6 Kg civarinda olan somonlari gelecek yil yakalamak umidi ile geri saliyoruz, tuketim tamak datina göre degisiyor ;)
tesekkur ediyorum ve kafaniza takilan her soru icin acik oldugumu belirtirim.
ne denir ? enfes,muhteşem,harikulade,söze gerekmi var, şiirsel bir anlatım, muhteşem bir doğa ..........
Tesekkur ederim en guzeli size rastgelsin dileklerimle.
Helal olsun Cebrail. Oltandan lachs eksik olmasın.

Bakıyorum haber götürecek peygamber bulamadın mera açıklıyorsun.
Bizim dinamitçileri oraya topla, hepsini içeri tıksınlar.
Burada elleri kolları serbest açık alanda volta atıyorlar hala.
Tesekkurler,Meralarimiz tum dostlara acik gizlenecek bir durum söz konusu degil.
Hem raporlar gemde balıklar şahane

Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Tesekkurler, en guzelleri sizlere rastgele.
Tebrikler harika bir görüntü ..Malesef biz millet olarak sadece günü düşündüğümüz için çocuklarımızı ve geleceğimizi düşünmediğimiz için böyle avlaklarımız kalmadı. Malesef talan edilmiş kalan yerleride HES ler kapmış Mermer ocaklarını söylemeye gerek yok dağlar delik deşik ....
Bugün alabalık yakalamaya gittim av bayileride orda ve malesef tırıvırımı ararsın akarsuya ağ gerenlerimi resmen talan var..Bu arada misafir sanatçı jandarmada geldi malasef akarsuya baktı gittiler...Anladım ki bu ülkede herşey yalan üzerine kurulu..Lakin burada halkın bir suçu yok bence bizi yönetenler de ....İnternet i kontrol altına alacaklarına akarsulamızı göllerimizi korumaya alsalar...Ama kimsenin akarsular göller denizler umrunda değil....

Tesekkur ederim, malesef sizin görusunuze katilamiyoum, öncelik olarak her avcinin vizdani kontrolu kendisinde olmasi gerek.
Rapor için emeğinize sağlık bir solukta okudum güzel bir av güncesi daha iyi av günceleri sizinle olsun rast gelsin.
Tesekkur ederim, konuyu acali epey bir zaman olmus :) yeni bir sezonun baslamasi icin gun saymaya basladik ve hazirliklar ufakdan basladi yeni bir av gunumuzde görusmek dilegiyle.

hakan3506

Daimi Üye
Adı
Hakan sarıkaya
Mükemmel ötesi doğa ve roman tadında bir rapor ellerinize emeğinize sağlık bizede nasip olur umarım

kekadam

Aktif Üye
Bu resimleri görünce çok özendim. Hemen Ergeneye gittim.
Orada varsa burada neden olmasın.

Somon olmasa da sazan yakalayacaktım.
Fakat kokudan nehre 100 metreden yakın yaklaşamadım.