Teşekkür ederim(link)
Bu ip işinizi görür, oldukça sağlamdır.
Teşekkür ederim(link)
Bu ip işinizi görür, oldukça sağlamdır.
Anladım sağolyakından çekim, hiç kalın değil, bu markanın çok güzel ipleri va r çapari falan bağlamak için,uv yeşil pembe,turuncu vs. her rengi var.
Valla ben tuhafiyeciden makarası enson aldığımda 1TL olan Oya ipiydi sanırsam, şimdiye kadar 4 farklı kamış yaptım hiçbirinde sorun yaşamadım, sadece siyah renk hariç diğer renklerde reçineyi yedikten sonra ipin renki 1 ton kadar koyulaşıyor , rengi buna göre seçmek lazım. telde hala duruyorsa örnek resim atarım.Fincanı sarmak için kullanılan ipin özelliği nedir acaba nasıl bir ip kullansam sizce arkadaşlar motorlara sardığımız ipler olurmu
O koyulaşmaya çözüm bulabilsek keşke.Valla ben tuhafiyeciden makarası enson aldığımda 1TL olan Oya ipiydi sanırsam, şimdiye kadar 4 farklı kamış yaptım hiçbirinde sorun yaşamadım, sadece siyah renk hariç diğer renklerde reçineyi yedikten sonra ipin renki 1 ton kadar koyulaşıyor , rengi buna göre seçmek lazım. telde hala duruyorsa örnek resim atarım.

Aynen kullandığım makara bunlardan 5-6 renk hazırda var hala.
Tam benlik iş mesleğim torna tesfiyeciyimOrijinal halkayı bulabilirseniz şu boş vakit geçirdiğimiz günlerde, eliniz ince işe yatkınsa siz bile çok rahat yaparsınız , youtube da fazlasıyla öğretici videolar var. Rod building, rod guides diye aratırsanız ihtiyacınız olan bütün videolara ulaşabbilirsiniz. Kendi surf kamışımın halkalarını o videoları izleyerek değiştirmiştim, o kamışım artık 3 kat daha değerli benim için 😉 Hiç bir olta kamışı kırılan bir halkası yüzünden çöp olmaz heleki Italcanna gibi bir kamış asla olmaz.