İtalcanna 4.20 220 gr fincan tamiri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kargaci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yakından çekim, hiç kalın değil, bu markanın çok güzel ipleri va r çapari falan bağlamak için,uv yeşil pembe,turuncu vs. her rengi var.

Fincanı sarmak için kullanılan ipin özelliği nedir acaba nasıl bir ip kullansam sizce arkadaşlar motorlara sardığımız ipler olurmu
Valla ben tuhafiyeciden makarası enson aldığımda 1TL olan Oya ipiydi sanırsam, şimdiye kadar 4 farklı kamış yaptım hiçbirinde sorun yaşamadım, sadece siyah renk hariç diğer renklerde reçineyi yedikten sonra ipin renki 1 ton kadar koyulaşıyor , rengi buna göre seçmek lazım. telde hala duruyorsa örnek resim atarım.

Valla ben tuhafiyeciden makarası enson aldığımda 1TL olan Oya ipiydi sanırsam, şimdiye kadar 4 farklı kamış yaptım hiçbirinde sorun yaşamadım, sadece siyah renk hariç diğer renklerde reçineyi yedikten sonra ipin renki 1 ton kadar koyulaşıyor , rengi buna göre seçmek lazım. telde hala duruyorsa örnek resim atarım.
O koyulaşmaya çözüm bulabilsek keşke.
Siyah ile çok iyi oluyor gerçekten.

20200521_104056.jpg

Epoksi öncesi ve sonrası renk farkı, burada epoksi %100 kurumamıştı gün geçtikce az birşey daha açıldı renk ama ilk resimdeki gibi olmadı.

Dosyalar

• IMG_20180322_123721.jpg
    IMG_20180322_123721.jpg
    44.1 KB · Okunma: 27
  • IMG_20180329_145413.jpg
    IMG_20180329_145413.jpg
    60.1 KB · Okunma: 27
Kargacı arkadaşım benim kamışım Mitchell PRIVILEGE 2 güzel ama o kadar da pahalı ve değerli bir kamış değildi ama bu işlemden sonra emin ol senin italcana'dan bile kıymetli benim için , o yüzden önerim eğer halkasını bulabilirsen ve yapabilirim dersen kendin onar kamışını.

Orijinal halkayı bulabilirseniz şu boş vakit geçirdiğimiz günlerde, eliniz ince işe yatkınsa siz bile çok rahat yaparsınız , youtube da fazlasıyla öğretici videolar var. Rod building, rod guides diye aratırsanız ihtiyacınız olan bütün videolara ulaşabbilirsiniz. Kendi surf kamışımın halkalarını o videoları izleyerek değiştirmiştim, o kamışım artık 3 kat daha değerli benim için 😉 Hiç bir olta kamışı kırılan bir halkası yüzünden çöp olmaz heleki Italcanna gibi bir kamış asla olmaz.
Tam benlik iş mesleğim torna tesfiyeciyim

Back