İtalcanna 4.20 220 gr fincan tamiri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kargaci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kargacı arkadaşım benim kamışım Mitchell PRIVILEGE 2 güzel ama o kadar da pahalı ve değerli bir kamış değildi ama bu işlemden sonra emin ol senin italcana'dan bile kıymetli benim için , o yüzden önerim eğer halkasını bulabilirsen ve yapabilirim dersen kendin onar kamışını.
elimde 2 adette mitchell privilege var onları da baştan aşağı fincanları değişçek paslanmış fincanlar içindeki yüzükler çıkıyor 4 sene hiç kullanmazsan olacağı bu
20200521_155103.jpg

elimde 2 adette mitchell privilege var onları da baştan aşağı fincanları değişçek paslanmış fincanlar içindeki yüzükler çıkıyor 4 sene hiç kullanmazsan olacağı bu
107068 dosyayı görüntüle
Tamam işte kamışın nasıl görüneceği ve eğer beğendiyseniz renk konusunda da size bir ön çalışma olmuş benimkisi, Mitchell'in halka şeklini beğenmediğim ve sizde oluşan sorunlar bende de oluştuğu için değiştirdim ben. Ancak ne yazıkki ekonomik durumlardan dolayı AliExpress ürünü kullandım ama yinede orijinal halkalarından hem daha kuvvetli hem de daha dayanıklı.

Epoksi olarakda tavsiyem 30dk da kuruyan çift komponentli şırınga Epoksiler var onlardan kullan, piyasada daha çok 5dk olanlar var onlar çok hızlı kuruduğu için düzgün bir uygulama yapılamıyor.

İtalcanna için Orjinal halkayı buldum kısık balıkta sabah havale yaptım bu gün kargoya verirmisiniz dedim 6 gibi kapıya kadar getirdiler kısık balığa teşekkür ederim çok ilgilendiler

20200522_181453.jpg

Süper! Ozaman kolay gelsin size, Epoksiyi sürerken acele etmeyin gerisi kolay zaten , sadece ipi sararken sıkı olmasına dikkat edin.

Epoksiyi hazırlarken karıştırma esnasında baloncuk baloncuk oldu bunun sebebi nedir arkadaşlar fincanı söküp tekrar sarıcağım

Selam içinde hava kabarçıkları oluşmuş devamlı döndürerek çakmakla ısıtıp havayı alabilirsiniz

Back