Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İzmir balik durumu

eylmz

Daimi Üye
Gökhan Başkan izmire gidiyor isler değişti forum artık daha da şenlenecek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Megalodon

Daimi Üye
Adı
Yılmaz
O zaman şimdiden İzmir'e hosgeldin kardeşim, izmir balik durumu açisindan her daim bereketlidir. Meralara ulasim da oyle saatlerce sürmez. Hayırlı olsun tayinin..

nebulam

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İzmir nerdeyse tüm egenin olduğu gibi balık konusunda oldukça zengindir ve çok çeşitli güzel avlar verir. Ve bu alanlarda uzman avcılar vardır aynı Abdullah abi gibi Barakuda konusunda. Diğer hedeflenen balık avlarında çipuranın, levreğin vs. uzmanları vardır. Ama dikkat herkes uzman değildir, çoğunluk 3'lü dip takımını alır şansa sallar. Muhakkak oda birşeyler zaman zaman yakalar, ama rastlantıdır. Uzman abilerimizle Abdullah abi gibi çıktınmı onlar öğrettilermi durum değişir. Muhteşem trança uzmanı bir abimiz var, ben yıllardır şaşırıyorum hala, herkesin avlandığı yerden o avlandımı trança çeker ve bunu devamlı yapar. Demekki bildiği farklı şeyler var.

Hayırlı olsun hoşgeldin :harika:

GOKHAN AKSOY

Daimi Üye
Adı
GOKHAN AKSOY
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Levrek meralarını pek sevmem çünkü herkes bilir ve hiç boş kalmaz o yüzden ben sote meralarda taklıyorum :) Barakuda yakalarım dersen orası kolay hele bi gel de :) Hayırlı olsun bu arada Gökhan...
Teşekkür ederim kardeşim Balik olsun da kardeşim fark etmez gelince gezdirir sin artik

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GOKHAN AKSOY

Daimi Üye
Adı
GOKHAN AKSOY
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Gökhan Başkan izmire gidiyor isler değişti forum artık daha da şenlenecek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kardeş bakalım deniz de ne olacak yavaş yavaş malzeme dizmeye basladim

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi