Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İzmir Dikili'de Spin Avı Yapanlar...

dr.zeki

Aktif Üye
Adı
zeky
Zeki abi ile belki tanışmış olabiliriz, 2 yıl falan önce :D resimlerden gördüğüm kadarı ile yabancı gelmedi. :) Bir gün dalgalı havada ya kaşık ya sahte atıyordu profil resmindeki yerde.O ara tanıştık diye hatırlıyorum tabi oysa, geçmiş zaman olduğu için net hatırlamıyorum. :D

Onun profil resminin olduğu yerden levrek ve ıskarmoz yakalamıştım. :D
Gerçi bir daha benden başka hiç at-çek yapan biriyle karşılaşmadım. :)

(Başka bir yerde denk gelmiştim birine, o abide yenidi sanırım yarım saatte 2-3 kez misinası dolanınca sinirlenip gitmişti. :D )
Merhaba Salih; adım geçmiş, ben de bir selam vereyim dedim :)
Dikiliye gelmeden özelden mesaj yazarım, buluşur biraz wtd yaparız.
Rastgelsin...

Pellegra45

Aktif Üye
Adı
Süleyman ÇETİN
Benim mıntıkaya girmişsin :) Bende Dikili'de kimse kalmamış diyordum,plankton uyarmasa görmemiştim bu mesajı.Bademli tarafı umut vaad ediyor bence de müsait olduğunda haber verirsen eşlik edebilirim.

Su anda Soma'dayim. Aile ziyareti yapiyorum. Nasipse hafta sonuna kadar orada olacagim. Ondan sonra her gün müsait olurum. Gelince haberleşelim.

Rastgelsin...
O özel mesajdan ben de istiyorum. :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ozkanartuc

Aktif Üye
Su anda Soma'dayim. Aile ziyareti yapiyorum. Nasipse hafta sonuna kadar orada olacagim. Ondan sonra her gün müsait olurum. Gelince haberleşelim.

O özel mesajdan ben de istiyorum. :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Saati 4:30'kurup 03:30 uykuya dalan biri daha varmıdır acaba. Bu gün ki av programım uykusuzluğuma yenik düştü.Tavsiye üzerine yarın sabah hava kararmadan çandarlıya gitmeye karar verdim.Maps'ten bakırçay'ın denize döküldüğü bölge çok müsait göründü bana.

Rasmus45 sen gelene kadar ben biraz karıştırayım buraları bir şeyler bulursam çok daha zevkli avlar yapabiliriz.

dr.zeki

Aktif Üye
Adı
zeky
Süleyman Bey;
Yaz programım belli değil ; gelirsem haberleşiriz... Siza antremanlara başlayın...

Plankton

Aktif Üye
Adı
salih
Rastgelsin...
Kasıma kadar genel olarak Dikili'de olacağım Zeki Abi.Geldiğin zamanlar görüşmek üzere, rast gelsin :)

Pellegra45

Aktif Üye
Adı
Süleyman ÇETİN
Saati 4:30'kurup 03:30 uykuya dalan biri daha varmıdır acaba. Bu gün ki av programım uykusuzluğuma yenik düştü.Tavsiye üzerine yarın sabah hava kararmadan çandarlıya gitmeye karar verdim.Maps'ten bakırçay'ın denize döküldüğü bölge çok müsait göründü bana.

Rasmus45 sen gelene kadar ben biraz karıştırayım buraları bir şeyler bulursam çok daha zevkli avlar yapabiliriz.
Rastgelsin kardeş. Cumaya oradayin.

Süleyman Çetin

Ozkanartuc

Aktif Üye
Şu an çandarlıdayım,bademliden sonra geç olduğunu bile bile buraya geldim. Bir şey çıkmadı ama dere açık gümüşler,kefalleri levrek yaralamış. Umut var gibi. Cumadan sonra görüşürüz inş.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ozkan_askan

Aktif Üye
Geçen hafta dikilideydim salihleraltında , olta atmadım , 2 günlüğüne gitmiştim . Biraz tüpsüz dalma fırsatım oldu , Bu sene nedense geçen senelere göre daha az balık gördüm . Küçük 5-6 adet mırmır ve kefal sürüleri vardı. 20-25 haziranda yine aynı yerdeydim , silikon , sahte balık denedim ( dalarlı) ama maalesef hiç hareket olmadı. Su üstü sahtelere başlamam lazım sanırım . Dikili merkezde adı sanırım adonis oteldi , yürüyüş yolunun üzerinde bir yerden yemli dip takımı ile deneme yaptım tık dahi alamadım . bayramda yine gideceğim , müsait olan arkadaşlar ile birlikte avlanma şansımız olursa sevinirim.

Ozkanartuc

Aktif Üye
Bu gün deneme yaptığım yerler.

Dikili,liman kenarı 03:00-04:00 arası.
Bademli Pissa plajı (Sığlıktan,plaja kadar taradım.) 04:30 09:30 arası

Bu saatten sonra balık gelmesinin neredeyse imkansız olduğunu düşündüğüm halde;

Çandarlı,Bakırçayın döküldüğü bölge. 10:30-14:00 arası.
(Bakırçayın önünde set var ancak kanal açık,su çok şiddetli bir şekilde denize dökülebiliyor,balık geçişi çok fazla. Su üstünde oynayan balığın haddi hesabı yok(Ne balığı olduklarını çözemedik.Arkadaş Sülünez,boru kurdu,ekmek ve çapari dahil bir çok seçenek denedi.) Balıkların neredeyse hepsi yaralı,levrek işi diye düşünüyorum.

Polyak sitesi plajı.derenin olduğu bölge. 16:00-19:30 arası.

Bu gün bu bölgelerde levrek aradım durdum,su üstü,su altı,popper,GES yaklaşık 25 adet sahte denedim gün boyunca. Limanda 1,Pissada 1 Çandarlı da 4 (Gider gitmez arkası arkasına) vuruş aldım ancak balıklar iğneye oturmadı.

Eli boş döndüm ancak zevkli bir gündü,yanımda getirdiğim 3 popperın 2 sini arkadaş 1ini ben denizde bıraktık. Poppersız kaldım dikili'de olup popper satmak isteyen arkadaşlar olursa alabilirim.

Sonuç olarak Çandarlı'dan umutluyum,vaktinde gidilirse balık yapacağına emin gibiyim. En yakın zamanda bir kaç popper edinip tekrar gitmek istiyorum.

Deneme yaptığım yerlerin hepsinden umutluyum açıkçası sıralama yapacak olursak.

1-Çandarlı Bakırçay dökümü.
2-Pissa plajı
3-Liman
4-Polyak dere ağzı.

Bu arada belirtmeden geçemicem,diğer balık tutanları gördükçe istisnasız hepsine kafa göz dalasım geldi. Küçücük balıkları sepetine atıyor insanlar,böyle giderse daha çok balığa hasret kalırız.Biz belki idare ederiz ancak çocuklarımız,torunlarımız balık yüzü görebilir mi emin değilim.

Herkese iyi avlar.