Bu gün deneme yaptığım yerler.
Dikili,liman kenarı 03:00-04:00 arası.
Bademli Pissa plajı (Sığlıktan,plaja kadar taradım.) 04:30 09:30 arası
Bu saatten sonra balık gelmesinin neredeyse imkansız olduğunu düşündüğüm halde;
Çandarlı,Bakırçayın döküldüğü bölge. 10:30-14:00 arası.
(Bakırçayın önünde set var ancak kanal açık,su çok şiddetli bir şekilde denize dökülebiliyor,balık geçişi çok fazla. Su üstünde oynayan balığın haddi hesabı yok(Ne balığı olduklarını çözemedik.Arkadaş Sülünez,boru kurdu,ekmek ve çapari dahil bir çok seçenek denedi.) Balıkların neredeyse hepsi yaralı,levrek işi diye düşünüyorum.
Polyak sitesi plajı.derenin olduğu bölge. 16:00-19:30 arası.
Bu gün bu bölgelerde levrek aradım durdum,su üstü,su altı,popper,GES yaklaşık 25 adet sahte denedim gün boyunca. Limanda 1,Pissada 1 Çandarlı da 4 (Gider gitmez arkası arkasına) vuruş aldım ancak balıklar iğneye oturmadı.
Eli boş döndüm ancak zevkli bir gündü,yanımda getirdiğim 3 popperın 2 sini arkadaş 1ini ben denizde bıraktık. Poppersız kaldım dikili'de olup popper satmak isteyen arkadaşlar olursa alabilirim.
Sonuç olarak Çandarlı'dan umutluyum,vaktinde gidilirse balık yapacağına emin gibiyim. En yakın zamanda bir kaç popper edinip tekrar gitmek istiyorum.
Deneme yaptığım yerlerin hepsinden umutluyum açıkçası sıralama yapacak olursak.
1-Çandarlı Bakırçay dökümü.
2-Pissa plajı
3-Liman
4-Polyak dere ağzı.
Bu arada belirtmeden geçemicem,diğer balık tutanları gördükçe istisnasız hepsine kafa göz dalasım geldi. Küçücük balıkları sepetine atıyor insanlar,böyle giderse daha çok balığa hasret kalırız.Biz belki idare ederiz ancak çocuklarımız,torunlarımız balık yüzü görebilir mi emin değilim.
Herkese iyi avlar.