İzmir ve Çevresi Balık Durumu (Çeşme-Urla-Seferihisar-Kuşadası-Foça-Mordoğan-Aliağa)

Gerek kalmamış benim anlatmama

Birde devlet hastanesinin hemen onu önündeki tahta plarformdan da avlanabilirsiniz. Orası da baraküda yapar.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim. İki yer öğrenmiş oldum 🙂

Cumartesi gün annemi ve babamı Narlıdere'de bir düğün organizasyonuna götürüyorum... Saat 7 gibi bırakıp, saat 11 gibi almayı planlıyorum. Üçkuyular - Urla arası avlanmaya niyetim var. Mera sorarak ayıp etmek istemiyorum ama yer olarak tavsiyede bulunabilecek olan var mı? Spin olur, lrf olur; sahte yemle yapılan her türlü ava razıyım 🙂

Cumartesi gün annemi ve babamı Narlıdere'de bir düğün organizasyonuna götürüyorum... Saat 7 gibi bırakıp, saat 11 gibi almayı planlıyorum. Üçkuyular - Urla arası avlanmaya niyetim var. Mera sorarak ayıp etmek istemiyorum ama yer olarak tavsiyede bulunabilecek olan var mı? Spin olur, lrf olur; sahte yemle yapılan her türlü ava razıyım 🙂
Güzelbahçe taraflarında kalamar var diyorlar ama ilginizi çeker mi bilmiyorum. Akşam 7-11 arasıysa saat olarak da çok uygun.

kalamar elbette ilgimi çeker 🙂 hatta bu konuda forumun duayenlerinden Abdullah Abi'nin tavsiyelerine açığım 😉
Akşam suyu sabaha göre çok da verimli sayılmaz... Kalamar deneyebilirsin ancak oda bu sene tek tük var... Hala aynı sayıda çıkıyor, zaten sezonun sonu sayılır... Narlıdere'ye gideceğine göre en mantıklı yer Sahilevleri ve Altıevler...

Back