Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İZMİR VE Çevresi Balık Durumu (Çeşme-Urla-Seferihisar-Kuşadası-Foça-Mordoğan-Aliağa

Mektupla

Daimi Üye

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@Hakks ya mercana giden pek bulunmuyor ben ondan merak ettim kardeşim :harika: gerçi arkadaşımız çoğaldı artık giden buluruzd a merada önemli cupra merasında aramanın manası yok tutturucu kaptan lazım :)

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@bahattin_akkaya teşekkür ederim zaten ordan kafeslere git git ayrı bir işkence oluyor mera en azından daha yakındır diye umuyorum

Adı
bahattin akkaya
@bahattin_akkaya teşekkür ederim zaten ordan kafeslere git git ayrı bir işkence oluyor mera en azından daha yakındır diye umuyorum
Limandan çıkıştan itibaren 1 saat civarında yol aldık. Ancak kaptan gerçekten çok iyi yeterki işine karışmayın. Akşama teknede balıksız dönen kalmaz. Ancak işine karışıkınca çabuk demorilize oluyor. Teknesindeki radarı vs yaklaşık 200 bin tl radar. En güzelide teknesi çok rahat alışılmışın dılında konforlu. Aşağıya tanıtım videosunu bırakıyorum

finansaldanışman

Aktif Üye
Adı
Erdem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Limandan çıkıştan itibaren 1 saat civarında yol aldık. Ancak kaptan gerçekten çok iyi yeterki işine karışmayın. Akşama teknede balıksız dönen kalmaz. Ancak işine karışıkınca çabuk demorilize oluyor. Teknesindeki radarı vs yaklaşık 200 bin tl radar. En güzelide teknesi çok rahat alışılmışın dılında konforlu. Aşağıya tanıtım videosunu bırakıyorum
Bir kaç sorum olacak tabi bilginiz dahilindeyse.
İlla grup mu olmak lazım?Mesela sadece eşimle birlikte katılabilirmiyiz tura?Ayrıca ortam eşimin de katılabileceği bir ortam mıdır?
Birde bildiğiniz daha uzun süreli mesela 36 saatlik turlar var mı?
Son olarak fiyat aralıkları ortalama nedir?
Teşekkürler.

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@bahattin_akkaya teşekkür ederim eşim kazıklı köyünden sürekli gidiyoruz bu tekneyi hiç görmemiştim tanışacagım cumhur kaptanla en kısa zamanda gördüğüm kadarıyla av yapmak çok rahat bu teknede

Adı
bahattin akkaya
Bir kaç sorum olacak tabi bilginiz dahilindeyse.
İlla grup mu olmak lazım?Mesela sadece eşimle birlikte katılabilirmiyiz tura?Ayrıca ortam eşimin de katılabileceği bir ortam mıdır?
Birde bildiğiniz daha uzun süreli mesela 36 saatlik turlar var mı?
Son olarak fiyat aralıkları ortalama nedir?
Teşekkürler.
Teknenin kirası 1400 tl eşinizle gidebilirsiniz tabiki. Grup konusunu kaptanı arayarak görüşmelisiniz o konuda bilgi sahibi değilim. Selamlar