Mektupla
Daimi Üye
11 Ocak Didim Akbük te antenli mercan avımız
Ekli dosyayı görüntüle 103203 Ekli dosyayı görüntüle 103204
Bunlarda av videoları
Hepinize rast gelsin verimli avlarınız daim olsun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
11 Ocak Didim Akbük te antenli mercan avımız
Bunlarda av videoları
Maşallah tebrik ederim hangi kaptanla açıldınız11 Ocak Didim Akbük te antenli mercan avımız
Bunlarda av videoları
Didim Akbük ten Cumhur Kaptan ile gittik. Kendisi sadece meraya gidiyor. Çiftlik etrafına yaklaşmıyor.Maşallah tebrik ederim hangi kaptanla açıldınız
Limandan çıkıştan itibaren 1 saat civarında yol aldık. Ancak kaptan gerçekten çok iyi yeterki işine karışmayın. Akşama teknede balıksız dönen kalmaz. Ancak işine karışıkınca çabuk demorilize oluyor. Teknesindeki radarı vs yaklaşık 200 bin tl radar. En güzelide teknesi çok rahat alışılmışın dılında konforlu. Aşağıya tanıtım videosunu bırakıyorum@bahattin_akkaya teşekkür ederim zaten ordan kafeslere git git ayrı bir işkence oluyor mera en azından daha yakındır diye umuyorum
Bir kaç sorum olacak tabi bilginiz dahilindeyse.Limandan çıkıştan itibaren 1 saat civarında yol aldık. Ancak kaptan gerçekten çok iyi yeterki işine karışmayın. Akşama teknede balıksız dönen kalmaz. Ancak işine karışıkınca çabuk demorilize oluyor. Teknesindeki radarı vs yaklaşık 200 bin tl radar. En güzelide teknesi çok rahat alışılmışın dılında konforlu. Aşağıya tanıtım videosunu bırakıyorum
Teknenin kirası 1400 tl eşinizle gidebilirsiniz tabiki. Grup konusunu kaptanı arayarak görüşmelisiniz o konuda bilgi sahibi değilim. SelamlarBir kaç sorum olacak tabi bilginiz dahilindeyse.
İlla grup mu olmak lazım?Mesela sadece eşimle birlikte katılabilirmiyiz tura?Ayrıca ortam eşimin de katılabileceği bir ortam mıdır?
Birde bildiğiniz daha uzun süreli mesela 36 saatlik turlar var mı?
Son olarak fiyat aralıkları ortalama nedir?
Teşekkürler.