Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İZMİR VE Çevresi Balık Durumu (Çeşme-Urla-Seferihisar-Kuşadası-Foça-Mordoğan-Aliağa

efe35

Aktif Üye
Adı
Müslüm D.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Karataştan surf ile mi alındı bu balıklar hocam genelde yakında oluyor karataşta balıklar ondan orada avlanmayı sevmiyorum 😄
yok hocam surf takim kullanmiyorum ben shore jig kamıs kullaniyorum aynen karatasta balik yakinda

Stalker

Yeni Üye
Adı
volkan
Kan Grubu
B Rh Pozitif
mordoğan manal koyunda oldukça çok balık vardı sabah saat 10 sularında, kıyıda yüzenler olduğu için atış yapamadım. teknelerin olduğu civarlarda 2li 3lü mırmır ve lidakiler geziyor. daha irileride vardı levrekti sanırım.

Must1032

Üye
Adı
Mustafa
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Herkese merhaba, 1 haftalığına çeşme ılıcaya tatile geldim. Yanımda sadece spin takımım var kıyıdan levrek alabileceğim yer önerisi olan var mı?

snrdnr

Üye
Herkese merhaba, 1 haftalığına çeşme ılıcaya tatile geldim. Yanımda sadece spin takımım var kıyıdan levrek alabileceğim yer önerisi olan var mı?
mustafa bey selamlar. hocam ben denedim yok. umarım size denk gelir. burada da pek yer söyleyen çıkmadı ne yalan söyliyim.

Must1032

Üye
Adı
Mustafa
Kan Grubu
B Rh Pozitif
mustafa bey selamlar. hocam ben denedim yok. umarım size denk gelir. burada da pek yer söyleyen çıkmadı ne yalan söyliyim.
Yani sonuçta bir haftalık bir süre için buradayım 365 gün meralarını kurutma şansım yok :) sağol hocam sabah suyuna gözüme kestirdiğim bir noktadan atış yapacağım, en kötü dalyan liman var aklımda bakalım.

Stalker

Yeni Üye
Adı
volkan
Kan Grubu
B Rh Pozitif
yüzerken denk geldiğim kadarıyla çeşmenin güneyi yani delikli koy ve kleopatra koyu civarı su altı oldukça renkli.
birde tekneler genelde Ildır civarında ava çıkıyorlar çiftlik bölgeleri, denemekte fayda var.

snrdnr

Üye
Bugün gece 02.00 ile sabah 10.00 arasında karataş iskele civarından surf yöntemiyle mamun, yengeç ve sülünez kullanarak ortamı denedikse de tık yoktu diyebilirim. 4 kişi gittik çevremizde de birçok insan vardı ama kimsenin yüzü gülmedi. Sabah 9 da bir kişi surf kamışı kıslatmış, yarısından koli bandı ile bantlamış, paslanmış olta takımı ve paslanmış iğnesiyle kurşun kullanmadan tek iğneye taktığı ve 2-3 metre öteye attığı yemi ile kiloluk çipurayı aldı götürdü. Ne zaman gülecek şu balıkta yüzümüz bilemedim

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yankizulu

Üye
Arkadaşlar cumartesi hava patlak 6-8 kıyıdan spinle izmir çevresinde levrek avı yapabilecegimiz yer varmıdır.

mardek

Aktif Üye
Adı
ali sür
Sabah 9 da bir kişi surf kamışı kıslatmış, yarısından koli bandı ile bantlamış, paslanmış olta takımı ve paslanmış iğnesiyle kurşun kullanmadan tek iğneye taktığı ve 2-3 metre öteye attığı yemi ile kiloluk çipurayı aldı götürdü.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1-) Balık işi nasip işi :)
2-) Siz balığı açıkta araken, balık kıyılamış sanırım.
3-) Yılmak yok denemeye devam :harika: