Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İZMİR VE Çevresi Balık Durumu (Çeşme-Urla-Seferihisar-Kuşadası-Foça-Mordoğan-Aliağa

mardek

Aktif Üye
Adı
ali sür

efe35

Aktif Üye
Adı
Müslüm D.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Maşallah bu aralar karataş bereketli. Bir aksilik olmazsa ben de yarın sabah işten önce 1-2 saat çapari düşünüyorum.
Teşekkürler karataş hep bereketli valla körfezde değişik yerlerde denedim ama karataş gibisi yok

serdarcetin

Yeni Üye
Adı
Serdar Çetin
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Dün sabah 2 saatlik karataş avım.Tek vuruş tek balık.Balığı kalamar ile aldım. Limitlere duyarlı tüm hobidaşlara rastgelsin daha iyileri sizlere nasip olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 114812
Maşallah çok güzel balık. Şöyle bir şey yakalasam jübile yapacağım :D daha tek büyük balığım yok 6-7 aydır Foça Çeşme İzmir gezmediğim yer kalmadı :D şanssızım ya da bu iş bana göre değil heheh

efe35

Aktif Üye
Adı
Müslüm D.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Maşallah çok güzel balık. Şöyle bir şey yakalasam jübile yapacağım :D daha tek büyük balığım yok 6-7 aydır Foça Çeşme İzmir gezmediğim yer kalmadı :D şanssızım ya da bu iş bana göre değil heheh
Teşekkürler. İnşallah daha iyisi size denk gelir. Hevesinizi kaybetmeyin illaki yakalarsınız. Karataşı tavsiye ederim mera olarak. körfezde av yapçağım zaman ben hep karataşta avlanırım genelde boş dönmem.

iua

Üye
Adı
Ibrahim
Kan Grubu
B Rh Negatif
Kuşadası pine Bay otel'in olduğu yerde, adagolden geçilen yerde balık çıkıyor mu? Spin ve lrf için uygun mudur bilen, deneyen var mıdır arkadaşlar?

serdarcetin

Yeni Üye
Adı
Serdar Çetin
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar,

İnstagram'da dolaşırken sürekli izlediğimiz şeyler olduğundan sahte balık yapan birini gördüm, ingilizce buralara gönderim yapabiliyormu diye sorduğumda "kardeş ben de Türküm" demesi ile muhabbetimiz koyulaştı ve ekteki 3 parça el yapımı sahteyi yaptı benim için sağolsun. Temmuz ayı gibi elime ulaşacak, benim şahsen böyle oyuncaklara özel bir ilgim var çok iyi denk geldi. Elime ulaşınca yine resimlerini detaylı paylaşırım.

Sizlere sormak istediğim bu işlere amatör olarak takılmaya çalışıyorum vakit buldukça, 3'lü iğne numaraları olarak Popper için 4 öbürleri için 6 olur dedi satın aldığım arkadaş fakat iğne ile sahteyi eklemekte kullanılacak halka boyunu da doğru almak istiyorum; Decoy R-4 Split ring light class halka'nın 3 numarası bunlara uyar mı acaba?

Saygılar.

Serdar

Ekli dosyalar