Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İZMİR VE Çevresi Balık Durumu (Çeşme-Urla-Seferihisar-Kuşadası-Foça-Mordoğan-Aliağa

AliY

Yeni Üye
Adı
Ali
Merhaba , İzmir bölgesi için whatsapp grubu varsa DM den bilgi yazabilir misiniz

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Wp Grubu var ise aktif sizin oralara bir yolcumuz var :) eklerseniz sevinirim 0531 511 09 31

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın

uzunefe

Yeni Üye
Adı
Emrah
Ben de katilmak isterim gruba, uzun zamandir bostanli mavisehirde yekpare tecrube kazanmaya çalışıyorum lrf konusunda

Ruslan dobro

Yeni Üye
Adı
Руслан
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar.
İzmir’e taşınmayı düşünüyorum ve bir yıl için kiralık ev arıyorum.

Şu anda Eski Foça veya Yeni Foça bölgelerini düşünüyorum. Amacım kıyıdan balık tutmak. Özellikle LRF yapıyorum, ayrıca 40 grama kadar spin kamışım da var.

Bu yüzden balık açısından hangi bölgede yaşamak daha iyi olur diye tavsiyelerinizi almak isterim.

Eğer mümkünse beni balıkçılar için olan WhatsApp grubunuza da ekleyebilir misiniz?

Şimdiden teşekkür ederim.5079248732

BALIKDENiZDE

Aktif Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar.
İzmir’e taşınmayı düşünüyorum ve bir yıl için kiralık ev arıyorum.

Şu anda Eski Foça veya Yeni Foça bölgelerini düşünüyorum. Amacım kıyıdan balık tutmak. Özellikle LRF yapıyorum, ayrıca 40 grama kadar spin kamışım da var.

Bu yüzden balık açısından hangi bölgede yaşamak daha iyi olur diye tavsiyelerinizi almak isterim.

Eğer mümkünse beni balıkçılar için olan WhatsApp grubunuza da ekleyebilir misiniz?

Şimdiden teşekkür ederim.5079248732
Hoş geldin diyeyim buradan da :)