Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Izmirde Garanti Levrek Veren Bir Mera Ve Sahte

Izmirde banko levrek merası

• Acil levrem merası lazim spin takımı aldığıma pisman olmaya başlıyacağim yakinda ispendek bile yok

Kullanılan: 3 60.0%
  • Merayı hic kimseyle paylasmıyacağım merayı ister buradan isterseniz özelden yazabilirsiniz.

Kullanılan: 2 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Adı
Arda
Merhaba arkadaşlar izmirdeyim spine başladım ama daha balık tutamadım yani artık sıktı bu olay bana bu hafyasonuna bir mera lazım su üstü sahte kullanıyorum sadece sea hose ex fortuna 418 modeli ve limon kafa olanini kullanıyorum izmirde 2 kere atçek yaptım daha yeniyim 1 hafta oldu spin takımını alalaı merayı eğer buradan paylaşmam istemiyorsanız bana ozelden yazabilirmisin mera paylaşmayı bende sevmiyorum ama ilk defa levrek sevincini yaşamak istiyorhm duyarlı bir avcıyımdır kücük balıklar hic bir zaman almadım çünkü bi balığa en az bir kere üreme şansı verilmelidri ki gelecek nesiller bizim gördügümuz balıkları görsün mera konusuna gelirsek en uzak foca ve seferhisar olsun çok fazla uzağa gidemeyeceğim simdiden teşekkür ederim.Herkese rastgele...

pars

Aktif Üye
İlk levreğimi spine başladıktan 3 yıl sonra tutabildim. Defalarca eli boş döndüm, gitmediğim mera, denemediğim sahte kalmadı. Sonra ilk levreğimi gündüz denize girdiğim plajda yakaladım, burnumun dibindeymiş ancak ben hazır değilmişim onu anladım.
Hazır olduğunuzda tanışırsınız. Rastgele

Furkan06

Aktif Üye
Adı
Furkan vapurluoglu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Usta bende İzmirde körfez içinde konak ile Göztepe arası kıyı boyu avlaniyorum bu sıralar asla kolay kolay levrek çıkmaz anca mayısa doğru alma şansın olur her sene öyle olmuştur kasımın sonuna doğru levrek derin suya çekiliyor

Furkan06

Aktif Üye
Adı
Furkan vapurluoglu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Mayıs haziran gibi daha çok ispendek ve çipura çıkmaya basliyor ekim kasım da ise paşa levrek alma şansın artıyor benim tahminime gore şuan havyar dokuyor çünkü yasak olduğu halde Küçükyalı mevkide birisi zıpkınla daldı hemen yakınımda yarım saatte 3 levrek vurdu balik belli ki yumurta dökmeye yanaşmış aktif değil istediğin kadar rapala at çek almaz ben canlı gamit kaya balığı attığım halde 1 aydır levrek alamadım ama bu sene güzel levrek yaptı az sabret nisan gbi denemeler sonuç vermeye baslar en geç mayısta alırsın ama canlı gamit isparoz kaya baligi kullanirsan daha rahat alirsin

Furkan06

Aktif Üye
Adı
Furkan vapurluoglu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Karataş lisesinin önünde suya akan kanal boruları var orda şansını dene birde ordan Göztepe yönüne doğru yuru ikinci tahta iskeleden yeni yapılan vapur iskelesine kadar olan onu kayalık zemin olan yerlerde dene derim

Furkan06

Aktif Üye
Adı
Furkan vapurluoglu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu zamanda su üstü sahteyle alman imkansız zaten olan balik derinde en kötü 2 3 metre dalarli rapala denemende fayda var fakat kıyıya yanasirken takılma şansı çok var bildiin meralarda atsan iyi olur en kötü beyaz silikon deneye bilirsin fakat sular ısıninca kıyıda kefalleri gormeye başlayınca ozman su üstüne geçiş yapabilirsin ama moralini bozma şuan kimse alamıyor levrek çünkü balık daha derin suda

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bende 2 senedir levrek tutamıyorum bursa civarı garanti mera arıyorum yoksa bırakıcam bu sporu :) :) :) : )

Nedim Ceylan

Daimi Üye
Adı
Nedim Ceylan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
1 haftada spinle levrek almak için en kısa yöntemi ve GARANTİ LEVREK MERASINI yazıyorum. Lütfen herkes not alsın. Bu bilgiyi her yerde bulamazsınız.

Başlıyorum anlatmaya.

Öncelikle sahtemiz, kamışımız, makinamız, örgü ipimizi sipariş veriyoruz.

Bunların gelmesi 1 haftayı bulur.

Bu arada LEVREK GARANTİLİ MERAMIZA GİDİYORUZ.

En yakındaki Carfour marketine giriyoruz.

Tabi carfour'un her yerinde levrek olmaz.

Rafların kasalara dik geldiği yerlerin soluna doğru gitmemiz lazım.

Diğer bir ip ucu et reyonunun sağ veya sol taraflarında levrek, çupra, banko olur.
Hatta mevsimine göre palamut, lüfer bile olabilir.