Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İzmir'den selamlar.

CemÖz73

Yeni Üye
Adı
Cem Öz
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Uzun bir süredir İzmir Seferihisar'da yaşıyorum. Aslen İstanbulluyum. Mesleğim makina imalatı, torna tesviye ve endüstriyel elektrik. Birkaç spesifik konuda google aramaları yaparken tesadüf ettim buraya. Çok zengin bir Türkçe bilgi havuzu oluşturmuşsunuz. Bugüne dek katkıda bulunmuş herkese teşekkürler ederim.

cazcıh

Üye
Adı
talip
Kan Grubu
A Rh Pozitif
hoşgeldiniz. hayalim olan yerlerden biri orası. maalesef istanbul'da balık peşinde gezmek eziyet oldu artık. rast gelsin.

CemÖz73

Yeni Üye
Adı
Cem Öz
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
hoşgeldiniz. hayalim olan yerlerden biri orası. maalesef istanbul'da balık peşinde gezmek eziyet oldu artık. rast gelsin.
Teşekkür ederim efendim.
Seferihisar doğru düzgün bir üretimi olmayan ve (şu an itibariyle) hiç bir konuda profesyonel olmayan, ve atadan kalma kadim üretim biçimlerini de hızla terkeden ve gençleri mesleksiz ve benim nazarımda geleceği olmayan ve yazlık sitelere villalara apartmanlara arazi satarak (tırnak içinde) 'kalkınmış' bir ilçe. (Türkiye'deki yüzlerce binlerce benzeri gibi)

Bir beldeye dışarıdan hazır birikimlerle gelen yazlıkçılar kanser hücresi gibidir. Çoğaldıkları beldelerin ekonomik yapısını da dönüştürürler. Yöresel üretim ekonomileri yerini rant ekonomilerine bırakır. Yeni nesil sonradan gelenlere özenir ve üretimi küçümsemeye başlar ve aradan fazla değil 10 yıl geçince kendi beldelerinde hizmetçi olurlar. Önceleri bir canlanma yaşanır herkes çok mutludur fakat ardından her şey çirkinleşmeye başlar. Benim şu anki aklım olsaydı kesinlikle yazlıkçıların rağbet etmediği etmeyeceği bir yerlere yerleşirdim.

Ha yine de seviyorum Seferihisarı. Buralı olduk artık. Çok seviyorum ama üzüntüm de baki.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Hoş geldin Cem

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Hoşgeldin Cem. Seferihisar güzeldir. Barakuda, levrek kalamar ne arasan var. BU aralar kalamar avı yapmanı tavsiye ederim. Ancak lodosta değil. Sakin havalarda.

CemÖz73

Yeni Üye
Adı
Cem Öz
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Hoşgeldin Cem. Seferihisar güzeldir. Barakuda, levrek kalamar ne arasan var. BU aralar kalamar avı yapmanı tavsiye ederim. Ancak lodosta değil. Sakin havalarda.
Hoşbulduk efendim. Aynen, bu ara bir kalamar zokası edinmeyi düşünüyorum. Deneyeceğim.

ADİL AYKOL

Daimi Üye
Adı
ADİL A.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hoş geldin Cem bende 1995-2003 arası orada görev yaptım O zaman çok bakir di Marina yoktu doğal yaşam daha fazlaydı sonra görev gereği ayrıldım fakat İzmir en sevdiğim ilçesidir kıyıdan çok güzel balıklar alıyorduk Sana da rastgele