Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

izmit balık avı ???

Mert Yılmaz

Daimi Üye
Adı
Mert Yılmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İzmit Marinadan 10-15 kişilik tekneler kalkıyor, balık tutmak isteyenler için, kişi başı 10-15 TL. miş, haberiniz olsun... :)
Çok güzel bence.Değerlendirelim bunu.Telefon v.s varmı sende.
Kocaeli Fish Hunter Team kuruluyor beyler.Temelleri atmak üzereyiz:D:D

Mert Özer

Aktif Üye
Adı
MERT ÖZER
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Konuyu Hortlatayım :) Yapsak Güzel Olur Aslında İzmit Buluşması Tekne ile açılıp Balıklarımızı Tutup Sohbet Felan Ederiz Mert Abi Ne zaman yapıyoruz Buluşmayı :D

Mert Yılmaz

Daimi Üye
Adı
Mert Yılmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Konuyu Hortlatayım :) Yapsak Güzel Olur Aslında İzmit Buluşması Tekne ile açılıp Balıklarımızı Tutup Sohbet Felan Ederiz Mert Abi Ne zaman yapıyoruz Buluşmayı :D
Adaşım,

Biraderde yanımda şu an dün sabah Eskihisarda bir iki saat takıldık.Bir kilo kadar istavrit aldık döndük.Haziranın 9'u uygun mu arkadaşlar.Gelecek herkes buradan bildirsin ona göre tekne bakalım.yer neresi uygun olur Hereke,Tavşancıl,Eskihisar siz bildirin.Yanlız Eskihisar güzel istavrit yapıyor ve muallimköyde öyleymiş bilgilerinize..

Mert Özer

Aktif Üye
Adı
MERT ÖZER
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Adaşım,

Biraderde yanımda şu an dün sabah Eskihisarda bir iki saat takıldık.Bir kilo kadar istavrit aldık döndük.Haziranın 9'u uygun mu arkadaşlar.Gelecek herkes buradan bildirsin ona göre tekne bakalım.yer neresi uygun olur Hereke,Tavşancıl,Eskihisar siz bildirin.Yanlız Eskihisar güzel istavrit yapıyor ve muallimköyde öyleymiş bilgilerinize..
Selam Söyle Abi :) valla geçen hereke gittik yanımdaki abiler 12-13 kilo tuttu kıyıdan at çek ile sağlam yapıyor ama tabi eskihisara hiç gitmedim bilmiyorum

Bana 9 Haziran Uygun Ben geliyorum Mert abi istersen Yeni Konu Aç İzmit Buluşması diye Oradan Devam Edelim

Mert Yılmaz

Daimi Üye
Adı
Mert Yılmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Selam Söyle Abi :) valla geçen hereke gittik yanımdaki abiler 12-13 kilo tuttu kıyıdan at çek ile sağlam yapıyor ama tabi eskihisara hiç gitmedim bilmiyorum

Bana 9 Haziran Uygun Ben geliyorum Mert abi istersen Yeni Konu Aç İzmit Buluşması diye Oradan Devam Edelim
ok.ben herekeden hiç takılmadım o zaman neresi diyoruz şimdi.ona göre açalım konuyu.İstersen bir iki mesaj daha gelsin ona göre açalım herkese uygun bir yer olsun..

Merhaba abiler ben 16 yaşımdayım son 1 kaç aydır balık avına merak duymaya başladım gözüm hep büyük balıklarda ( Kefal, karagöz , lüfer gibi.) ama ne yazık ki tutamıyorum bana ustalaşmam için fikirler verirseniz çok sevinirim.