- Adı
- OZAN
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
suşi candır abi, bi denesen vazgecilmezin olacak beni dinleDedim sana direk suşi yapalım diye.![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
suşi candır abi, bi denesen vazgecilmezin olacak beni dinleDedim sana direk suşi yapalım diye.![]()
Tamam ozaman gelsin kofanalarMutlaka herşey hazır şu anda.![]()
Biz de sana teşekkür ederiz Cem, tekrarında da görüşmek üzereGüzel ev sahipliğniz ve muhabbetiniz için teşekkürler.
Senin de emeğine sağlık Mustafa'cım, günün finalini sayende harika kapadıkGüzel gece.
Emeklerinize sağlık.
Mert merhaba,Hoppp YABANCI Yok derken
Canım arkadaşlarım gelmek için her türlü operasyonu yapmışken iş yerinde yaşadığımız bir problem yüzünden gelemedim.Katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler.Süper buluşma olmuş..
Daha niceleri olacak Erdem, illa ki, birine denk düşersinŞu güzel günde orada olamadık ya![]()
Neyse keyifle geçen bir muhabbet olmuş birdahaki kaçmazz, ee bizde yabancı değiliz hani![]()
Teşekkürler Polat, bir sonrakine seni de beklerizGüzel olmuş belli
tebrikler muhabbetinzi bol olsun
olabilir tabi neden olmasınTeşekkürler Polat, bir sonrakine seni de bekleriz
Olamaması için bir sebep yok tabii ama yeni bir organizasyon düzenlediğimizde işimiz olabilir ya da sağlık sorunu, bunların dışında bir sebep ancak Su'dan olurolabilir tabi neden olmasın
Evet tabiki zaruri şartlar hariç olmak şartıylaOlamaması için bir sebep yok tabii ama yeni bir organizasyon düzenlediğimizde işimiz olabilir ya da sağlık sorunu, bunların dışında bir sebep ancak Su'dan olur
AynenEvet tabiki zaruri şartlar hariç olmak şartıyla![]()