Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kafa lambası tavsiyesi

XandeR

Yeni Üye
tek düşüncem lambanın sabit olması işi zorlaştırır mı oynar başlık olmadığı için kafayı hareket ettirmek gerekir :)
gerçi ışık verdiği alan geniş olduğu için tahminim kafa hareketine gerek kalmayacaktır
Belirttiğim modelin lambası oynar başlıklı, bence büyük avantaj, oltaya yem takarken falan elimle öne çevirerek ayarlayabiliyorum, çok kullanışlı ve rahat oluyor.

musty34

Aktif Üye
Adı
Mustafa erten
Kan Grubu
O Rh Pozitif
tek düşüncem lambanın sabit olması işi zorlaştırır mı oynar başlık olmadığı için kafayı hareket ettirmek gerekir :)
gerçi ışık verdiği alan geniş olduğu için tahminim kafa hareketine gerek kalmayacaktır
Ben bi sıkıntı yaşamadım.en iyisi gidin kafanıza takın bi deneyin.

Nedim Ceylan

Daimi Üye
Adı
Nedim Ceylan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Decathlon kafa lambası benim işimi görüyor. Ama çok nadir ihtiyaç oluyor. Gece avları yapmadığımdan beklentileri tam karşılar mı bilemem.
Ancak çok hafif oluşu, basit yapısı sayesinde yok kırıldı, yok ıslandı derdi yok. Pilleri 2 yılda 1 defa değiştirdim. Çok az bir tüketimi var. Tek pil mi 2 pil mi var onu bile hatırlamıyorum.
Balık avında çok güçlü ışığa ihtiyaç olmadığını ve çok güçlü ışığın balıkları kaçırma ihtimali olduğunu düşünürsek, bu lamba yeterlidir bence.

Poseidon Mehmet

Aktif Üye
Adı
Mehmet Can
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Decathlonun kafa lambasıyla gece denize girip sahte çıkardım . Bana mısın demedi. Çalışıyor tıkır tıkır.

Beyaz Balina

Aktif Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Dechatlon kafa lambasi iki pille iki av gidiyor.üçüncü sezonu.El feneri de bulunduruyorum ancak hiç gerek kalmiyor.Dechatlondan alacağiniz hem ucuz hem kullanisli.

ardy

Üye
Adı
Arda
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu akşam decathlondan aldım
Hafif, 3modu var kırmızı düşük ve yüksek beyaz taktım konfor açısından kötü değil kısmetse haftaya akşam yemli avda denerim
Trekking - ONNIGHT 100 KAFA LAMBASI

Ekli dosyalar