Haklisin abi biraz pahalı ama Ci4+ olmayan modelide var o biraz daha uygun..Bunu buldm en düşük sarım olarak... Kalamar için shimano biraz fazla gelir Taha 🙂 Avı zaten sezonluk... O kadar para vermeye değmez...
(link)
Haklisin abi biraz pahalı ama Ci4+ olmayan modelide var o biraz daha uygun..Bunu buldm en düşük sarım olarak... Kalamar için shimano biraz fazla gelir Taha 🙂 Avı zaten sezonluk... O kadar para vermeye değmez...
(link)
73 cm sarıyor abi aynen..Sephia Ci4+ 3000S sarım kapasitesini bulamadım 73 gibi bir rakam var ama doğrumu emin değilim...
Hocam tebrik ederim kalamarlar güzel ben çeşmeye geçtim artık gelemiyorum ama burada balığa devamBu hafta nasipte bir kalamar varmış... Bir ama pir geldi 🙂
Teşekkürler Erdem... Bu ara kalamara sardık... Yakında onlar da çekilir boş dönmeye devam ederiz 🤣 Sende bu aylarda trofe levrek, şubat gibi trofe barakuda raporu bekliyoruz 🙂Hocam tebrik ederim kalamarlar güzel ben çeşmeye geçtim artık gelemiyorum ama burada balığa devam
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yarın bir sabah suyu denemem olcak hafta içi akşamları kalamara devam bu hafta skor 5 kalamar 1 ahtapotta kaldı yarında bir levrek kandıra bilirsek iyi olcakTeşekkürler Erdem... Bu ara kalamara sardık... Yakında onlar da çekilir boş dönmeye devam ederiz 🤣 Sende bu aylarda trofe levrek, şubat gibi trofe barakuda raporu bekliyoruz 🙂
Bu hafta nasipte bir kalamar varmış... Bir ama pir geldi 🙂
merhaba abdullah bey; daha önce açmış olduğum konuda detaylı olarak bahsetmiştim buradan ulaşabilirsiniz...(link)@coner Eşref ağabeyim senden bir ricam olacak... Forumun bir yerinde kalamar için tasarlanmış bir makineden söz etmiştiniz o konuya ulaşamıyorum... Sadece kalamar avı için tasarlanmış sarımı 4 yada 4'de düşük makineydi sanırım... Çok yavaş sarım elimdeki makinelerde oldukça kötü sarım yapıyor... Madem kalamar avına gönül verdik iyisini yapmaya çalışayım 🙂
Teşekkürler Adil Bey...Tebrikler Abdullah bey
Teşekkürler Alp... Çok güzel bir konu olmuş... Şöyle eski konuları göz gezdirmiştim ama bu konu gözümden kaçmış...merhaba abdullah bey; daha önce açmış olduğum konuda detaylı olarak bahsetmiştim buradan ulaşabilirsiniz...(link)