KaLaMaR PeŞiNDe

Bunu buldm en düşük sarım olarak... Kalamar için shimano biraz fazla gelir Taha 🙂 Avı zaten sezonluk... O kadar para vermeye değmez...
(link)
Haklisin abi biraz pahalı ama Ci4+ olmayan modelide var o biraz daha uygun..

Hocam tebrik ederim kalamarlar güzel ben çeşmeye geçtim artık gelemiyorum ama burada balığa devam

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler Erdem... Bu ara kalamara sardık... Yakında onlar da çekilir boş dönmeye devam ederiz 🤣 Sende bu aylarda trofe levrek, şubat gibi trofe barakuda raporu bekliyoruz 🙂

Teşekkürler Erdem... Bu ara kalamara sardık... Yakında onlar da çekilir boş dönmeye devam ederiz 🤣 Sende bu aylarda trofe levrek, şubat gibi trofe barakuda raporu bekliyoruz 🙂
Yarın bir sabah suyu denemem olcak hafta içi akşamları kalamara devam bu hafta skor 5 kalamar 1 ahtapotta kaldı yarında bir levrek kandıra bilirsek iyi olcak

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@coner Eşref ağabeyim senden bir ricam olacak... Forumun bir yerinde kalamar için tasarlanmış bir makineden söz etmiştiniz o konuya ulaşamıyorum... Sadece kalamar avı için tasarlanmış sarımı 4 yada 4'de düşük makineydi sanırım... Çok yavaş sarım elimdeki makinelerde oldukça kötü sarım yapıyor... Madem kalamar avına gönül verdik iyisini yapmaya çalışayım 🙂
merhaba abdullah bey; daha önce açmış olduğum konuda detaylı olarak bahsetmiştim buradan ulaşabilirsiniz...(link)

Back