Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

KaLaMaR PeŞiNDe

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Hocam tebrik ederim kalamarlar güzel ben çeşmeye geçtim artık gelemiyorum ama burada balığa devam

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler Erdem... Bu ara kalamara sardık... Yakında onlar da çekilir boş dönmeye devam ederiz :koptum: Sende bu aylarda trofe levrek, şubat gibi trofe barakuda raporu bekliyoruz :)

Adı
Erdem Erdoğan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Teşekkürler Erdem... Bu ara kalamara sardık... Yakında onlar da çekilir boş dönmeye devam ederiz :koptum: Sende bu aylarda trofe levrek, şubat gibi trofe barakuda raporu bekliyoruz :)
Yarın bir sabah suyu denemem olcak hafta içi akşamları kalamara devam bu hafta skor 5 kalamar 1 ahtapotta kaldı yarında bir levrek kandıra bilirsek iyi olcak

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Balık Oyunları

Daimi Üye
Adı
alp
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@coner Eşref ağabeyim senden bir ricam olacak... Forumun bir yerinde kalamar için tasarlanmış bir makineden söz etmiştiniz o konuya ulaşamıyorum... Sadece kalamar avı için tasarlanmış sarımı 4 yada 4'de düşük makineydi sanırım... Çok yavaş sarım elimdeki makinelerde oldukça kötü sarım yapıyor... Madem kalamar avına gönül verdik iyisini yapmaya çalışayım :)
merhaba abdullah bey; daha önce açmış olduğum konuda detaylı olarak bahsetmiştim buradan ulaşabilirsiniz...KIYIDAN KALAMAR AVCILIĞI VE EKİPMANLARI

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif