Abdullah SÜRÜCÜ
Daimi Üye
Bu hafta uzman kalamar avcısı 🙂 arkadaşımda geldi... Sık sık kızdırdığım için avın ayrı bir keyfi olacaktı... Onu geçip her zamanki gibi dalga geçecektim... Ben 8 kalamar aldım... Malesef kızdıramadım 🤣
Ben yavaş sarım yaptığım ve dibe indirmediğim için senin resimdeki zokarlar bana biraz ağır geliyor Cİhan... Dediğin gibi tamamen alışkanlık meselesi... Benim kullandıkların da dezavantajı, çok fazla uzağa gitmiyor.. Helede hafif de olsa rüzgar varsa... Senin kulandığın zokalar daha çok sübye avında daha verimli... Sübye genelde dibe yakın geziyor... Aksiyon da sanırım aşağı yukarıya zıplatma şeklinde veriliyor... Bendeki zokalarda aksiyona pek gerek olmuyor... Sen ne yaptın bilmiyorum ama biz fena kalamar avı yaptık bu gece 🙂 Son zamanların en iyi kalamar avıydı... Muhtemelen benim için bu yılın en iyi avı olmaya aday 🙂
Bülent ağabey yazmıştı epey oldu herhalde bende bulamadım.@coner Eşref ağabeyim senden bir ricam olacak... Forumun bir yerinde kalamar için tasarlanmış bir makineden söz etmiştiniz o konuya ulaşamıyorum... Sadece kalamar avı için tasarlanmış sarımı 4 yada 4'de düşük makineydi sanırım... Çok yavaş sarım elimdeki makinelerde oldukça kötü sarım yapıyor... Madem kalamar avına gönül verdik iyisini yapmaya çalışayım 🙂
Benim bildiğim Shimano Sephia Ci4+ 3000S makine var kalamar için..@coner Eşref ağabeyim senden bir ricam olacak... Forumun bir yerinde kalamar için tasarlanmış bir makineden söz etmiştiniz o konuya ulaşamıyorum... Sadece kalamar avı için tasarlanmış sarımı 4 yada 4'de düşük makineydi sanırım... Çok yavaş sarım elimdeki makinelerde oldukça kötü sarım yapıyor... Madem kalamar avına gönül verdik iyisini yapmaya çalışayım 🙂
Hay yaşa biraderim.Benim bildiğim Shimano Sephia Ci4+ 3000S makine var kalamar için..
Rica ederim Eşref abim..Hay yaşa biraderim.