sonofmyr
Yeni Üye
Deli kalamar iile normal kalamarı ayırt edebilen var mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bir günlükten alıntıdır:Deli kalamar iile normal kalamarı ayırt edebilen var mı?
1 saatlik av için çok iyi bir skor... Tebrikler Cihan... Bu aralar bizde sular çok çekik kalamarlar zokayı sadece yokluyor, yakalanmıyor...Bu akşam 1 saatlik avım. Yeter diyerekten avı sonlandırdım.
Ekli dosyayı görüntüle 72050
Yeni meralar keşfindeyim. Yosunlu, kıyısı kum ve derin meraları sürekli yokluyorum. Bu akşam şanslıydım. Hava/deniz yatık ve bulutluydu. İyi denk geldi diyebilirim.1 saatlik av için çok iyi bir skor... Tebrikler Cihan... Bu aralar bizde sular çok çekik kalamarlar zokayı sadece yokluyor, yakalanmıyor...
Güzel av. Ben de haftasonu Foça taraflarını yoklayacağım bakalım.Yeni meralar keşfindeyim. Yosunlu, kıyısı kum ve derin meraları sürekli yokluyorum. Bu akşam şanslıydım. Hava/deniz yatık ve bulutluydu. İyi denk geldi diyebilirim.
Güzel av olmuş, afiyet olsun.u akşam 1 saatlik avım. Yeter diyerekten avı sonlandırdım.
Maaşallah.Bu akşam 1 saatlik avım. Yeter diyerekten avı sonlandırdım.
Ekli dosyayı görüntüle 72050