Bereketli olmuş Abdullah abi.. 🙂 aynı bereket baracudalara inşAllah..31 Aralık akşamı kalamar yakalayıp 1 Ocakta nasip olmamıştı. Bu yılın ilk kalamarları belkide yılın en iyi avı olacak. Umarım öyle olmaz 🙂
Makine : Shimano Exage 2500
Kamış: .D.A.M ONLİNER SPİN 210 CM 10-30
Misina : Daiwa Justron 0,28
Sahte : YAMASHITA TOTO SUTTE WS95NC Renk : F/TG (Kalamar sevici🙂 )
Av saati : 19:02 - 19:06 - 21:07
Av : Kalamar. 1086 gr - 675 gr - 976 gr
102730 dosyayı görüntüle 102731 dosyayı görüntüle 102732 dosyayı görüntüle
Olur abi, özelden yazarsan sevinirim.Dün aldığım arkadaş ben avdayken mesaj attı yeni seri renklerden göndermiş. Bende zaten onlar var. F/TG bulabilirsen alacak arkadaş var yazdım. Ocak 15 e kadar bulabilirim dedi. İstersen telefonunu vereyim ayrıntılı bilgiyi alırsın sen.
Teşekkürler Oğuz az ama çok öz oldu 🙂Tebrikler Abdullah abi tam bir kalamar festivali olmus 🙂
Teşekkürler Taha. Barakuda işine bu aralar Oğuz bakıyor. Pek boşu da yok 🙂Bereketli olmuş Abdullah abi.. 🙂 aynı bereket baracudalara inşAllah..
Yazıldı Selçuk.Olur abi, özelden yazarsan sevinirim.
Aynen doğrudur. Özellikle dalgalı havada kıyılamıyor. Teknede durum farklı olabilir.@Abdullah SÜRÜCÜ hocam kalamar avı için rüzgar ve dalgasız yer gerektiği doğru mudur ?
55 tl yazacaktı herhalde.Bugün senin aldığın zokaların aynısı facebook'ta bir "deli" 550tl kesin satış diye ilan açmış. Bende 2 tane var sana 400'den vereyim, sen 550den sat diyecektimki sonra vazgeçtim 🙂