Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

KALKAN avı

linkte gördüğüm canlı yem takımı benim cok ilgimi çekti adam bildign balıgı ikiye bölmüş ebem dedem hesabı geçirmiş kancaya kanca aleni ortada, ya kalkan avı yapmadığımdan yada çino lüfer avında ki yem takımına aşina olduğumdan bana enteresan geldi . Duayen ve ustalarıma nacizane bi sorum olcak kalkan avında yem takımı ve kullanacağımız iğne numaraları ne olmalıdır birde hafta sonu karaburun yapmayı planlıyorum daha önce bu avlakta bulunan varmıdır ve kalkanda en verimli saatler kaçtır. Şimdiden ilgi ve alakanız içn çok teşekkür ederim

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Yakalayamasak ta biz de böyle takıp şansımızı denemiştik..
Yem durumu normal bana göre.. :)

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yem zaten böyle takılıyor :) yemi bütün yuttuğu için ve iğneden korkmadığı için, gayet normal yani :) En verimli saat, bunu tüm dilbalığı giller için diyebilirimki şafak sökerken sabah güneşi çıkana kadardır..

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Adı
arif mutlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
evet saatle ilgili tiyodan sonra birde güzel bi avlak tiyosu verirse sevgili adminimiz bu işi kıvırcaz evelallah