Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kamış Halkası Tamir

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Selamun aleyküm arkadaşlar kudos green face 4.20 kamışımın baştan 2. halkasının siyah noktası düştü onu nereden temin edebilirim uyan başka marka alıp 502 ile yapıştırsam tutar mı yedek ürünlerini satan bayisi yok sanırım zaten,misinaya zarar vermeden çözüm arayışına girdim
s.jpg
s1.jpg

Cüneyt Hoca

Daimi Üye
Adı
Cüneyt YILMAZ
Karaköy de balık malzemesi satan bütün dükkanlardan alıp japonla yapıştırabilirsiniz. Karakoy de tamir yapan yerlerde var. Spot balıkta yaptırabilirsiniz. Istoç yakınsa Remiksiyon ve Kısık balıkta yaparlar.

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
teşekkür ederim cevap için ben sadece o kısım satılmaz diye komple değişir diye düşünmüştüm bu iyi oldu karaköy ve eminönü şubelerine ugrayıp ordanda temin edebilirim ozaman sağolun

Mektupla

Daimi Üye
Karaköy de balık malzemesi satan bütün dükkanlardan alıp japonla yapıştırabilirsiniz. Karakoy de tamir yapan yerlerde var. Spot balıkta yaptırabilirsiniz. Istoç yakınsa Remiksiyon ve Kısık balıkta yaparlar.
Balat ta, Oskar Balıkçılık ta da tamir ediyorlar.

gencery

Aktif Üye
Adı
gencery
Diğerlerini de güzelce kontrol etmeli , belki bir sorunlu düğüm , diğerlerini de zorlamış olabilir.(leader/shock leader vs vs)

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
ozaman işimi garantiye alıp komple bir halka bakımı yaptırayım ben ne olur ne olmaz teşekkürler bilgiler için hepinize

tesla

Aktif Üye
Hala yağtırmadıysanız istoç remixon mağazasına gidin para bile alacaklarını düşünmüyorum hemde çok iyi yapıyorlar.
İstoçtaki bir çok esnaf tamir için gelen kamışlarını remixon a yaptırıyor

kısıkta parça çok bol ama ustalık remixonda diyebilrim

Benimde shimano kamışım vardı orya yaptırdım orjinalı gibi oldu neredeyse.

Kendi malları olduğu için sizden para bile almazlar hemde iyi bir şekilde yaptırmış olursunuz

Son düzenleme: