Kano Balıkçılığına giriş.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan willrock
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayırlı olsun. Helal olsun çok imrendim. Daha önce Kayak kullandınmı tecrüben varmıydı?
Bir kez plajlarda kiralanan kanolardan kullanmistim. Bayağı hoşuma gitmişti herzaman yunus kiralardim arkadaslarla gezerdiz cok yorucu bişey. Kano daha hızlı ona göre.

Kazasız belasız keyif içinde kullanmanı dilerim, bu işi ben de araştırıyorum, kanonun her iki yanına yaklaşık birer metre uzaktıkta dengeyi arttırmak için duba gibi şeyler koyuyorlar, bir de böyle birşey yapsan daha güvenli olur bence. aslında yaklaşık aynı boylarda katamaran şeklinde olanlar var, çok hoşuma gitti ama yurt içinde yok maalesef 🙁
aslında yurtiçindeki üreticiler ile irtibata geçilse yaptırılabilir ama vakit lazım...

Merhaba hayırlı olsun güzel avlar da kullanmanızı dilerim trolling tarzı avlanma larda yurt dışında çok iyi verim alınabiliyor sizde güzel avlar yaparsınız umarım fakat makine ve kamısı kendinize veya kano ya sabitlemeyi unutmayın aksi takdirde takımı kaybedebilirsiniz

Kazasız belasız keyif içinde kullanmanı dilerim, bu işi ben de araştırıyorum, kanonun her iki yanına yaklaşık birer metre uzaktıkta dengeyi arttırmak için duba gibi şeyler koyuyorlar, bir de böyle birşey yapsan daha güvenli olur bence. aslında yaklaşık aynı boylarda katamaran şeklinde olanlar var, çok hoşuma gitti ama yurt içinde yok maalesef 🙁
aslında yurtiçindeki üreticiler ile irtibata geçilse yaptırılabilir ama vakit lazım...

Evet hocam dediğiniz gibi daha öyle yapanlar bayağı var. Ama kullananları genelde gölde ayağı kalkıp atçek yapanlar yada kanoya motor takanlar yapıyor. Ben şimdilik düşünmedim fazladan yer kaplamasın kanoyu taşıması daha zorlaşmasın diye. İlerde motor takmayı düşünürsem yapılabilir.

Merhaba hayırlı olsun güzel avlar da kullanmanızı dilerim trolling tarzı avlanma larda yurt dışında çok iyi verim alınabiliyor sizde güzel avlar yaparsınız umarım fakat makine ve kamısı kendinize veya kano ya sabitlemeyi unutmayın aksi takdirde takımı kaybedebilirsiniz
Teşekkürler bunun için kıvral şekilde uzayabilen ev telefonu kabloları biriktiriyorum. 🙂 Daha yaz mevsimine zaman olduğundan üşeniyorum yapmaya. kamış,kepçe,kamera ya vs herşeyi sabitlemeyi düşünüyorum.

Bu konuyu nasıl atlamışım. Ben de bu yaz Tequila kanomu donatmak istiyordum. Bu konu başlığında verilen bilgiler, benim gibi amatörlere ve avlanma amacıma daha çok hitap ediyor. Teşekkürler Emre...

Back