Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kar soğunun bereketi...:)

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Sevgili Şeref, yorumun ve önerilerin için teşekkürler...Hocam, sırf bu tür vlarım için harika bir kaban ve altına yine aynı kalştede bir pantalon aldım.İçine bir de termal giysiler giyince pakatlemiş misafir şekeri gibi oluyorum.:pYani çok şükür içime soğuk işlemiyor.

Esas sorun ellerimi ve parmaklarımı koruyamıyorum.Balık yüzünden ellerim cüzzamlı gibi yare bere içinde kaliyor.

2 ci balıığın yarısı suda yarısı dalgalar içinde iken yine iğne koptu ve balık en tehlikeli alanda kaldı.Balığı kurtarmak için ister istemez bir refkleksle son dalga içine girip balığı kurtarmıştım.

Bu esnada avuç içlerim ve parmaklarım yaralandı.:eek::eek::eek:

Şimdi bir arkadaşımın tavsiyesine uyacağım.Yarım parmaklı bisikletçi eldiveni diye bir şey varmış.Sanırım o derdime derman olacak inşallah.
Bisikletçi eldiveni balığı kavrama açısından çok faydalı. Ben genelde at Çek yaparken kullanıyorum. Sen genelde yemlisine av yaptığın in sıcak tutacak meopren eldiven de kullanabilirsin. Balıkçı eldivenlerinin 2-3 parmağı açılıp kapananiliyor. Bu sayede yem takıp olta hazırlarken de tak çıkar yapmak Orunda kalmazsın. Bisiklet eldiveni ıslanırsa soğuğun ve rüzgarın da etkisiyle ellerini morarabilir.

sayitusta

Daimi Üye
Adı
Mehmet koçak
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Olay budur tebrikler....

müthişaman

Daimi Üye
Adı
Emre
Of ki ne of.
Bunlardan güzel melek mi olur şimdi.:harika:
Emekliliğin en güzel meyveleri.:)
Sezonun en iyi resitallerinden birine süper tebrikler...

B

BS Okuru

Misafir
bizim buralarda daha levrek cıkmıyor senin sayende gözümüz gönlümüz açıldı eline emeğine sağlık

Can_Ordu

Daimi Üye
Adı
Can ÖNEL
Tebrikler, iki balık da birbirinden güzel. Afiyet olsun. Rastgele.

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
tebrikler ishak abi :) maşallah :) harika balıklar daha iyileri kıyında kalsın abi :)

Nevin

Yeni Üye
Adı
Nevin Genç
İshak bey tebrik ederim. Varsın elleriniz yaralansın, varsın üşüyüp hasta olun nasıl olsa iyileşirsiniz. Anılarınız arasına öyle güzel balıkların raporunu koymuşsunuz ki unutulası gibi değil.

alganiresidence

Aktif Üye
Adı
Barış Gök
İshak abicim ellerine sağlık tebrikler.musait olduğunda tanışmak sohbet etmek isterim.
Saygılar.