ishak BALLICA
Daimi Üye
- Adı
- İshak Ballıca
Faruk kardeşim, yorumun için teşekkürler...Sağol varol kardeşim...Tebrikler ishak abi şahane levrekler afiyet olsun![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Faruk kardeşim, yorumun için teşekkürler...Sağol varol kardeşim...Tebrikler ishak abi şahane levrekler afiyet olsun![]()
Tebrikler güzel avcılık yapmışsınız.
Maşallah daim olsun
Olay budur tebrikler....
Sevgili arkadaşlar, yorumlarınız için can ı yürekten teşekkürler.Sağ olun varolun.İnşallah tez zamanda daha güzelinin dostlarınız ile birlikte sizlere denk gelmesi dileği ile rastgele..Maşallah..
Sevgi,li Murat ım, inşallah o parmak yaralanması işini artık çözeceğim .Hele bir çarşıya ineyim ilk işim bana önerilen eldiveni almak olacak...Hani insan yaralandığında mutlu olur mu , olurAv aşkı işte bu.
Okuduğunuz yazarların kitapları tadında bir rapor ve o güzellikte levrekler.
Darısı hepimizin başına.
Sevgili Emre kardeşim, levrek aşkı bambaşka bir olay sen de biliyorsun.Buna kavuşmanın bir çok yolu var.Tekneden sabah ve akşam suyunda sahte ile sırtı çekmek veya uygun bir mekanda ve zamanda at-çek vs yapmak.Veya canlı le bırakma yapıp ertssi gün kontrol etmek vs vs.Of ki ne of.
Bunlardan güzel melek mi olur şimdi.
Emekliliğin en güzel meyveleri.
Sezonun en iyi resitallerinden birine süper tebrikler...
Sevgili dostum, yorumun için teşekkürler.Ayrıca yören ile alakalı tesbitine de inanıyorum.Zira olay tamamen su sıcaklığı ile alakalı biliyorsun.bizim buralarda daha levrek cıkmıyor senin sayende gözümüz gönlümüz açıldı eline emeğine sağlık
Sevgili Can, yorumun için sağol kardeşim.Darası inşallah tüm dostların başınaTebrikler, iki balık da birbirinden güzel. Afiyet olsun. Rastgele.
Kardeşim benim yorumun ve güzel dileklerin için teşekkürler...tebrikler ishak abimaşallah
harika balıklar daha iyileri kıyında kalsın abi
![]()
Sevgili Nevin hanım, inşallah daha güzeli sizin tekne avlarınızda denk gelir inşallah.İshak bey tebrik ederim. Varsın elleriniz yaralansın, varsın üşüyüp hasta olun nasıl olsa iyileşirsiniz. Anılarınız arasına öyle güzel balıkların raporunu koymuşsunuz ki unutulası gibi değil.
Sevgili Barış, bu olta-balık aşkı bizlerde olduğu sürece inşallah bir gün tanışıp iki lafın belini kırarız.İshak abicim ellerine sağlık tebrikler.musait olduğunda tanışmak sohbet etmek isterim.
Saygılar.
Sevgili Abim, yorumun ve güzel sözlerin için teşekkürler..Harika bir anlatım ve mükemmel Levrek'ler.Tebrik ediyorum ve başarılı bu güzel avlarının devamını diliyorum.