Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kara Cuma Indirimleri

Spin Fishing

Aktif Üye
Adı
Burak
Hafta sonu tekneye gideceğim için makine ihtiyacım vardı. Cengize uğradı, onlar da %20 indirim yapıyorlardı. İnternet fiyatına geldi. Okuma ceymar 65 makine ve lineaeffe spider surfer 420 220 kamış aldım.

Hoper

Aktif Üye
Adı
Umut Şensever
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
hepsiburada'da daiwa legalis seabass kamışlarında indirim var. yarın balık malzemeleri satan yerden almayı planlıyordum, internettede araştırmıştım fiyat olarak en uygun bulduğum 330 tl'di ama indirimle 265 tl'ye veriliyor 240cm'likler.

ayrıca kendo'nun sahtelerinde de fena sayılmıcak indirimler var.
kamışın linki var mıdır? ben göremedim...

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kara Cuma indirimi diyorlar ama indirim falan yaptıkları yok. Var olan fiyata zam yapıp var olan fiyattan da fazlaya satıyorlar :) Çamaşır makinesi alacaktım takibe aldım. Fiyatı 1580 TL idi kara cuma dan hemen önce 1900 küsür oldu indirimle 1800 küsüre düştü :) Keşke kara cuma dan önce alsaydım dedim ama iş işten geçti.
Kesinlikle haklısınız mart ayında 1.400 tl baktığım kurutma makinası 9 ayda 3.800 tl olmuş. Satıcının savunması
1- makina çok satıyor. Her ay ufak ufak zamlandı
2- dolar arttı.

Sözde indirim yapacaklar. Eee dolarda düştü.
Ben kurutma makinasından vazgeçtim.
Elektriği doğalgazı suyu düşürsünler. Bize her aysonu kara.

katilhamsi

Daimi Üye
Adı
Kadir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İndirim denilen şeye pek inanmıyorum, indirim kelimesini gerçekten kullanan ve yapan var, bulmak lazım, diğerleri çoğunlukla suistimal ediyor, bir de şu etiketlere 5,99 u 5 i büyük yazıp kuruş kısmını minnacık yazmıyorlar mı deli oluyorum...

umitdulger

Daimi Üye
Adı
Ümit DÜLGER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Gerçekten indirim varsa yapışın arkadaşlar, cuma'nın karasına beyazına çok takılmayın. Takılacaksanız da önce araştırın, sonra takılın...

midnigth

Aktif Üye
Adı
ömer baykal
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kara Cuma = Doların düşüşünü indirim gibi gösterip cebinizdeki parayı almanın kısa yolu.
Haklisiniz guzel fiyat dedigimiz urunlerin yurtdisi satis fiyatina bakip mevcut dolar kurunda tl bazinda hesap yaparak uygunlugunu anlayabiliriz lakin bu ulkede dolarin yeniden 4 lere doneceginede hic inanmiyorum malum ekonomik durumundan dolayi.