Karadeniz bölgesi genel balık durumu, avlak yerleri ve av raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hasandh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu aralar hasat zamanı olduğu için havuzdan kaçan somonlar denk geliyor. Ben zamanım olmadığından gidemiyorum hemde çok soğuk. Nisan ayını bekliyorum.

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nisanda hangi balıklar denk geliyor Aykut , sizin orada kalkan durumları nasıl çıkıyor mu ilk baharda.

Bu aralar hasat zamanı olduğu için havuzdan kaçan somonlar denk geliyor. Ben zamanım olmadığından gidemiyorum hemde çok soğuk. Nisan ayını bekliyorum.

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nereler oralar?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nisanda hangi balıklar denk geliyor Aykut , sizin orada kalkan durumları nasıl çıkıyor mu ilk baharda.
Abi ben Kalkan'a gitmiyorum. Ne desem yalan olur. Ben levrek peşine gidiyorum.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sa karasu da lunaparkin oralarda olucam verimli balık avlayabilicegim yer bilgisi paylasirmisiniz? Bi de ne çıkar takım ve bilgisi ustalardan tavsiye beklerim🙂

20220917_191753.jpg
20220917_193922.jpg

Selamlar.Dün akşam güneş battıktan hemen sonra kıyıdan kaşıkla avladım bu balığı.Minekop denildi ama bulunduğumuz bölgede genelde görülmez,sudan çıkarınca şaşırdım. Baş bölgesi morumsu renkteydi ilk çıktığında.Bilenler bu balığın cinsini yazabilir mi? Yer Zonguldak merkez kozlu sahili.

Eskina yakalamissiniz.. bu balik tum karadenizde bulunur.. kasik ve sahte ile avi nadirdir ancak denk gelir.. ben daha once sahte ile avlamistim.. hava karardiktan sonra yemlenmeye basladigi icin genelde teke ya da boru kurduyla samandira, dipli olarak av verir..

Eskina yakalamissiniz.. bu balik tum karadenizde bulunur.. kasik ve sahte ile avi nadirdir ancak denk gelir.. ben daha once sahte ile avlamistim.. hava karardiktan sonra yemlenmeye basladigi icin genelde teke ya da boru kurduyla samandira, dipli olarak av verir..
Slm Kayhan napiyon nasıl durumlar 🙂 var mı balık.

Bol palamut var, hatta dun tekne ile palamut avina ciktik.. ben olta ile yakaladim, arkadas elle capara atti.. yakaladigim 2 balik ama inanilmaz zevkliydi.. ne makinanin kolunu cevirebildim, ne de kamisi zaptedebildim.. balik cok agresif..
2A9B8C24-CE27-4CED-826C-B6145AD671CF.jpeg
9C86EEFA-B2D9-41BE-A7AA-CF36245282C9.jpeg

Back