Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Karadeniz bölgesi genel balık durumu, avlak yerleri ve av raporları

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu aralar hasat zamanı olduğu için havuzdan kaçan somonlar denk geliyor. Ben zamanım olmadığından gidemiyorum hemde çok soğuk. Nisan ayını bekliyorum.

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nisanda hangi balıklar denk geliyor Aykut , sizin orada kalkan durumları nasıl çıkıyor mu ilk baharda.

rserdars

Aktif Üye
Adı
Serdar
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Bu aralar hasat zamanı olduğu için havuzdan kaçan somonlar denk geliyor. Ben zamanım olmadığından gidemiyorum hemde çok soğuk. Nisan ayını bekliyorum.

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nereler oralar?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mohac

Daimi Üye
Adı
Aykut
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Nisanda hangi balıklar denk geliyor Aykut , sizin orada kalkan durumları nasıl çıkıyor mu ilk baharda.
Abi ben Kalkan'a gitmiyorum. Ne desem yalan olur. Ben levrek peşine gidiyorum.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

herooo

Aktif Üye
Adı
kasım
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sa karasu da lunaparkin oralarda olucam verimli balık avlayabilicegim yer bilgisi paylasirmisiniz? Bi de ne çıkar takım ve bilgisi ustalardan tavsiye beklerim:)

HayaLogLu

Yeni Üye
20220917_191753.jpg
20220917_193922.jpg

Selamlar.Dün akşam güneş battıktan hemen sonra kıyıdan kaşıkla avladım bu balığı.Minekop denildi ama bulunduğumuz bölgede genelde görülmez,sudan çıkarınca şaşırdım. Baş bölgesi morumsu renkteydi ilk çıktığında.Bilenler bu balığın cinsini yazabilir mi? Yer Zonguldak merkez kozlu sahili.

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ekli dosyayı görüntüle 120334 Ekli dosyayı görüntüle 120333

Selamlar.Dün akşam güneş battıktan hemen sonra kıyıdan kaşıkla avladım bu balığı.Minekop denildi ama bulunduğumuz bölgede genelde görülmez,sudan çıkarınca şaşırdım. Baş bölgesi morumsu renkteydi ilk çıktığında.Bilenler bu balığın cinsini yazabilir mi? Yer Zonguldak merkez kozlu sahili.
Tebrikler sanki eşkina balığı bu , ben eşkiya benzettim.

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Eskina yakalamissiniz.. bu balik tum karadenizde bulunur.. kasik ve sahte ile avi nadirdir ancak denk gelir.. ben daha once sahte ile avlamistim.. hava karardiktan sonra yemlenmeye basladigi icin genelde teke ya da boru kurduyla samandira, dipli olarak av verir..

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Eskina yakalamissiniz.. bu balik tum karadenizde bulunur.. kasik ve sahte ile avi nadirdir ancak denk gelir.. ben daha once sahte ile avlamistim.. hava karardiktan sonra yemlenmeye basladigi icin genelde teke ya da boru kurduyla samandira, dipli olarak av verir..
Slm Kayhan napiyon nasıl durumlar :) var mı balık.

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bol palamut var, hatta dun tekne ile palamut avina ciktik.. ben olta ile yakaladim, arkadas elle capara atti.. yakaladigim 2 balik ama inanilmaz zevkliydi.. ne makinanin kolunu cevirebildim, ne de kamisi zaptedebildim.. balik cok agresif..
2A9B8C24-CE27-4CED-826C-B6145AD671CF.jpeg
9C86EEFA-B2D9-41BE-A7AA-CF36245282C9.jpeg

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif