Karadeniz bölgesi genel balık durumu, avlak yerleri ve av raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hasandh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayrica bol miktarda cinekop var, sabah suyuna bakayim dedim, hava aydinlandiktan sonra yarim saatte 4 balik geldi, ancak baliklar kucuk.. ya limittir ya limite yakindir.. ben saldim yakaladiklarimi.. ancak hemen hemen butun sahilde ki avcilar baligi aliyordu.. bu hafta havalar var, sonrasin da levrek bakicam.. denk gelirse raporunu yazarim.. 🙂

Dün öğleden sonra Paşalar plajından 2 saatte 28 parça çinekop aldım ama 17 tanesini salmak durumunda kaldım boyları yüzünden..Neredeyse her atış dolu geldi..fladen 'ın bir kaşığı var mavili bir şey ,inanılmaz iş yaptı..Yarın öğleden sonra gene gideceğim..Bu defa fotoğrafı ihmal etmeyeyim bari..

Dün öğleden sonra Paşalar plajından 2 saatte 28 parça çinekop aldım ama 17 tanesini salmak durumunda kaldım boyları yüzünden..Neredeyse her atış dolu geldi..fladen 'ın bir kaşığı var mavili bir şey ,inanılmaz iş yaptı..Yarın öğleden sonra gene gideceğim..Bu defa fotoğrafı ihmal etmeyeyim bari..
Fladenin 3 numarası o kaşık Cüneyt , kalkandan haber var mı 🙂 bu zamanlarda yavaştan başlaması lazım .

Son düzenleme:
2 hafta içinde Karasu ya geçeceğim kalkan için..Geçen yıl harikaydı,bu yıldan da çok umutluyum..Karasu ya sahil güvenlik geldiği için kıyıdan algarna işi bitti,o da biz amatör oltacılara yaradı..Özellikle her geçişlerinde sövdüğüm kıyıya 70 - 100 metre mesafeden deniz dibini kazıyan küçük teknelerden kurtulduğumuza seviniyorum..Kıyıdan denize 500 metre ağ germenlerden de kurtulduk..sahil güvenlik anında oracıkta bitiveriyor...

Dun kocaman ve kavlaktan’da cok almislar.. boylar karisik ama kucukler agirliktaymis.. bende simdi tekneden once lufere sonra da palamuta geciyorum.. foto’yu bende unutmasam iyi olur 🙂

2 hafta içinde Karasu ya geçeceğim kalkan için..Geçen yıl harikaydı,bu yıldan da çok umutluyum..Karasu ya sahil güvenlik geldiği için kıyıdan algarna işi bitti,o da biz amatör oltacılara yaradı..Özellikle her geçişlerinde sövdüğüm kıyıya 70 - 100 metre mesafeden deniz dibini kazıyan küçük teknelerden kurtulduğumuza seviniyorum..Kıyıdan denize 500 metre ağ germenlerden de kurtulduk..sahil güvenlik anında oracıkta bitiveriyor...
güzeel. desenize bana karasu yolu gözüktü. kaç zamandır da kayınpeder ile kayınvalideyi görmüyordum, nasıl gözümde tütüyorlar anlatamam. @tardu bilir 😀

IMG_20230609_121328_698.jpg

Giresun dan...

Back