Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Karadeniz bölgesi genel balık durumu, avlak yerleri ve av raporları

katilhamsi

Daimi Üye
Adı
Kadir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hey maşallah. Mera, takım ve yem bilgisi acil :))) ? Bu balıktan Ünye civarında avlayabileceğimiz yer var mıdır? Ya da Samsun merkez civarında?
Klasik üç köstekli yemli takımı, yem toprak solucanı, solucanları öldürmeden takıyorum, daha verimli oluyor, tüm Ordu'nun bütün kıyılarında avlayabilirsin, memleket Ordu mu?

katilhamsi

Daimi Üye
Adı
Kadir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ayrıca benden önceki hobidaşların sülünez kırıntılarını kullandım, büyük ispariler sülünez ile alındı...

huseyind

Daimi Üye
Adı
Hüseyin
Klasik üç köstekli yemli takımı, yem toprak solucanı, solucanları öldürmeden takıyorum, daha verimli oluyor, tüm Ordu'nun bütün kıyılarında avlayabilirsin, memleket Ordu mu?
Terme'liyim ancak bizim sahillerimiz çok sığ ve iskele sayısı çok az. Bu yüzden bazen Ünye sahiline gidiyoruz. Samsun merkezden daha yakın :)

Nasipse bu yaz deneyeceğim.

katilhamsi

Daimi Üye
Adı
Kadir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Terme'liyim ancak bizim sahillerimiz çok sığ ve iskele sayısı çok az. Bu yüzden bazen Ünye sahiline gidiyoruz. Samsun merkezden daha yakın :)

Nasipse bu yaz deneyeceğim.
Sığ olsun, bence denemelisin, Ünye yakınsa tabi daha verimli olur, hem o taraflarda somon ihtimali var 😉 Terme yi seviyorum güzel yer...

huseyind

Daimi Üye
Adı
Hüseyin
Bu barbun balığını İstanbul'da tutacak yer var mıdır boğaz hattında? Ara ara paylaşımlar görüyorum.