Karadeniz bölgesi genel balık durumu, avlak yerleri ve av raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hasandh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hey maşallah. Mera, takım ve yem bilgisi acil 🙂)) ? Bu balıktan Ünye civarında avlayabileceğimiz yer var mıdır? Ya da Samsun merkez civarında?
Klasik üç köstekli yemli takımı, yem toprak solucanı, solucanları öldürmeden takıyorum, daha verimli oluyor, tüm Ordu'nun bütün kıyılarında avlayabilirsin, memleket Ordu mu?

Ayrıca benden önceki hobidaşların sülünez kırıntılarını kullandım, büyük ispariler sülünez ile alındı...

Klasik üç köstekli yemli takımı, yem toprak solucanı, solucanları öldürmeden takıyorum, daha verimli oluyor, tüm Ordu'nun bütün kıyılarında avlayabilirsin, memleket Ordu mu?
Terme'liyim ancak bizim sahillerimiz çok sığ ve iskele sayısı çok az. Bu yüzden bazen Ünye sahiline gidiyoruz. Samsun merkezden daha yakın 🙂

Nasipse bu yaz deneyeceğim.

Terme'liyim ancak bizim sahillerimiz çok sığ ve iskele sayısı çok az. Bu yüzden bazen Ünye sahiline gidiyoruz. Samsun merkezden daha yakın 🙂

Nasipse bu yaz deneyeceğim.
Sığ olsun, bence denemelisin, Ünye yakınsa tabi daha verimli olur, hem o taraflarda somon ihtimali var 😉 Terme yi seviyorum güzel yer...

Bu barbun balığını İstanbul'da tutacak yer var mıdır boğaz hattında? Ara ara paylaşımlar görüyorum.

Sinop'ta iki üç haftadır güzel dişli çıkıyor diğer iller ne durumda acaba
78625b1827c113498d98867054672c7b.jpg

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back