Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Karadeniz bölgesi genel balık durumu, avlak yerleri ve av raporları

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba hobidaşlar , hafata sonu için spin ve yemli dip oltası ile levrek ve kalkan avı yapmayı hedefliyorum .

Mera olarak kıyıköy , yalıköy ve kastro'ya gitmek gibi bir düşüncem var .Bu bölgelerde av yapan bölgeyi bilen hobidaşların bilgi ve tecrübelerinden istifade etmek isterim .

Yem seçimleri ve uygulancak yemli takımlar , av saatleri hakkında görüşlerinizi bekliyorum..

Hedo

Aktif Üye
Adı
Bahadır
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba hobidaşlar , hafata sonu için spin ve yemli dip oltası ile levrek ve kalkan avı yapmayı hedefliyorum .

Mera olarak kıyıköy , yalıköy ve kastro'ya gitmek gibi bir düşüncem var .Bu bölgelerde av yapan bölgeyi bilen hobidaşların bilgi ve tecrübelerinden istifade etmek isterim .

Yem seçimleri ve uygulancak yemli takımlar , av saatleri hakkında görüşlerinizi bekliyorum..

Serdar Bey Selam,

Bir kıyıköylü olarak seçtiğiniz yerlerde deniz/avlaktan çok doğa sizi daha çok cezbedecektir =)

Doğal güzellikleri bir harika fakat olta balıkçılığı ile ilgili hiçbir deneyimim olmadığından maalesef öneride bulunamıyorum.( küçüklükten istavrit, kayabalığı denemelerim hariç :D )

Kıyıköyün palamutu meşhurdur, keza kalkan da öyle.

Eğer giderseniz mutlaka paylaşımlarınızı bekliyor olacağım.

Bilgin55

Yeni Üye
Adı
Ali bilgin
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Samsun dan selamlar.
Levrek ci arkadaşları gerze sahilinden Yakakent bafra korkuyu sahiline dalı versinler.
Miniköp (kotek) diyorsanız bafra korukoy buralar.
Eskine (mavis) haziran 15 itibariyle gerze den basla Yakakent taflan canik belediye evleri.
İspari gerze. Kofana lufer çinekop 9 ay itibariyle başlar 10 kadar sürer sahil boyunca. Zargana 9 ayin 15 den sonra 10 ençok zamanı sahil boyunca.
İstarvit 20 Mayıs samsun fuar içi balikci heykeller de başlar 10 gün sürer 1 ay sonra Çapar 9 ayin başına kadar gündüz Çapari akşam yemliye. Lufer Çinekop suan zokali rehabette.

BALIKCI19851985

Aktif Üye
Herkese Selamun Haleyküm,

Aslında kıyıköy yalıköy ve oradaki meralerı hep merak etmişimdir.Bakıldığı uzak yerler gitmeye değer mi bir kaç kere gittim doğa çok güzel ama balık avı konusunda fazla bilgim yok yardımcı olabilecek arkadaş var ise paylaşımlarını bekliyoruz.

saygılar

cashbjk

Yeni Üye
Ordu-Samsun çevrelerinde at-çek yöntemiyle ocak-şubat ayında lüfer-çinekop-sarı kanat avlanabilir mi ? bu aylarda balık çıkar mı ?

tlgytr

Yeni Üye
Adı
tolga
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İyi akşamlar karadenizli arkadaşlar. Ben samsundan epey amatör bir kardeşiniz. Şu sıralarda samsun sahillerinde kıyıdan ne alabiliriz? Samsundan tecrübeli abiler bilgilerini paylaşabilir mi? Nasıl takımlarla nerelerde hangi balığa gidiyorsunuz?

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu sabah saat 6-9 arasi Akçakoca'da sabah suyunu yokladim fakat nafile.. Biraz daha beklemek gerek sanirim.. Ustalar soyleyecektir zamani :)