Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Karadeniz bölgesi genel balık durumu, avlak yerleri ve av raporları

Vuslet

Yeni Üye
Bugün poyraz fırtınası vardı yarın sabah sakin olursa iyi balık yapabilir.

cetiner66

Aktif Üye

cekirdekci

Yeni Üye
Adı
levent
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bu sene yemlik balığın çok olmasına rağmen dişli ve palamuttan eser yok. Sanırım bol balık olan senelerin arasındaki kısır senedeyiz.
Bu sene amatör olarak denizde av yapmak için çok umitliyim :) fakat gecen seneye nazaran yaptığınız karşılaştırmalar karşısında buda sans diyerek homurdaniyorum :)

Canerk67

Aktif Üye
Adı
Caner KIRMIZI
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu sene amatör olarak denizde av yapmak için çok umitliyim :) fakat gecen seneye nazaran yaptığınız karşılaştırmalar karşısında buda sans diyerek homurdaniyorum :)
Valla bende çok ümitliydim ama galiba Ekim kasım gelmeden lüfer göremicez :)

Canerk67

Aktif Üye
Adı
Caner KIRMIZI
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sefercik çok farklı bir mekan ya geçen sene ordan 30 35 cmlik bir lüfer almıştım. Kumluk hafif çakıllı bir mera ama kaşıkla iş yapacağını düşünmemiştim. Bir daha memlekete geldiğimde gelicem oraya

onur_55

Daimi Üye
Adı
onur
Kan Grubu
A Rh Pozitif
çarşaf deniz vardı bugün.ama balık yoktu.tek tük istavrit sadece.ilk defa çapariye gelen 10 cm lüfer yavrusuna şahit oldum.kaşık denedim 2 saat.ama beyhude

biraz lrf deneyim dedim.berkley gulp sandwormları yedirdim.acayip ıspari var.kocamanlardan bir tane çekerken kıyıda düşürdüm.lokum gibi yiyiyor keratalar hırsız da fayda etmiyor.bence bu ısparaları yakalamak için.3-4 tane hırsız kullanıp solucana kıbrıs sarma gibi işlemek lazım.zira yandan yandan yiyiyor silikonu.bu şekilde mutlaka birine takılır.

15 güne patlar dişli.o zamanda ben ankarada olurum >:eek:

rastgele herkese :)

Canerk67

Aktif Üye
Adı
Caner KIRMIZI
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İspari kadar çakal bi balık yok ya yemin ediyorum sayıyorum her atışta silikonun yandan yandan 5-6 tane bacağını yiyor kereta. En son bacaklar bitince şansınız varsa yakalayabiliyorsunuz. Dikiş iğnesi ile silikon içinden geçen hırsız iğnesi tek çare

romeo

Üye
Adı
ahmet
selamın aleyküm , perşembe sinop merkezde olacağım ALLAH kısmet ederse. şu anda ne çıkar limandan istavrit devam ediyor mu ? yada kurşun arkası rapala yapsam palamut alır mıyım? o bölgede avlanan abilerim kardeşlerim varsa yardım etmelerini rica ediyorum . saygılarımla :)