Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Karadeniz bölgesi genel balık durumu, avlak yerleri ve av raporları

Gececi67

Yeni Üye
Adı
murat
Kan Grubu
B Rh Pozitif
bugün kurucaşile limandan tek tük istavrit çıkıyordu bir kaçtanede yaprak çinekop takıldı, biraz kaşık denedim ama maalesef

Canerk67

Aktif Üye
Adı
Caner KIRMIZI
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Gece daha çok verim aldım ispariden.

mohac

Daimi Üye
Adı
Aykut
Kan Grubu
A Rh Pozitif
selamın aleyküm , perşembe sinop merkezde olacağım ALLAH kısmet ederse. şu anda ne çıkar limandan istavrit devam ediyor mu ? yada kurşun arkası rapala yapsam palamut alır mıyım? o bölgede avlanan abilerim kardeşlerim varsa yardım etmelerini rica ediyorum . saygılarımla :)
Kurşun arkası iş yapacağını sanmam (denemekten zarar gelmez) limanda istavrit geliyor capariye ama çok küçük. Aracınız varsa aklımanda balık burnu dediğimiz yer var orada capari ile istavrit ve denk gelirsen palamut alabilirsin. Ben bayram öncesi limit üstü palamut aldım. Limanda yemli ile ispari ve eskina yakalayabilirsiniz. Yemi orada satış yapan oltacilar var onlardan temin edebilirsiniz ellerinde teke ve boru kurdu oluyor. Kepçe ile mendirek içerisinde canlı teke yakalayabilirsiniz.

mohac

Daimi Üye
Adı
Aykut
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kurşun arkası iş yapacağını sanmam (denemekten zarar gelmez) limanda istavrit geliyor capariye ama çok küçük. Aracınız varsa aklımanda balık burnu dediğimiz yer var orada capari ile istavrit ve denk gelirsen palamut alabilirsin. Ben bayram öncesi limit üstü palamut aldım. Limanda yemli ile ispari ve eskina yakalayabilirsiniz. Yemi orada satış yapan oltacilar var onlardan temin edebilirsiniz ellerinde teke ve boru kurdu oluyor. Kepçe ile mendirek içerisinde canlı teke yakalayabilirsiniz.
Maalesef bu yıl önceki yılların bolluğu yok.

romeo

Üye
Adı
ahmet
Çok teşekkür ederim tavsiyen için, bölgeyi detaylı gezeceğim zaten hamsilos başta olmak üzere yemli yemsiz deneme yapacağım :) ama umudum çok büyük palamuta karşı ..

mohac

Daimi Üye
Adı
Aykut
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çok teşekkür ederim tavsiyen için, bölgeyi detaylı gezeceğim zaten hamsilos başta olmak üzere yemli yemsiz deneme yapacağım :) ama umudum çok büyük palamuta karşı ..
Simdiden rastgele sana. Av raporlarını bekliyorum.