inşallah rapor açmaya değer bi av olur, kesinlikle paylaşacağımSimdiden rastgele sana. Av raporlarını bekliyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
inşallah rapor açmaya değer bi av olur, kesinlikle paylaşacağımSimdiden rastgele sana. Av raporlarını bekliyorum.
Zonguldakta'da çok güzel bir yağmur var. Benimde içimi kemiriyor ama ancak cuma akşamına deneyebilirim. Mesai sonrası beyin olarak iptal oluyorumŞuan Ayancık'ta güzel bir yağmur var. Dalga boyu çok yüksek değil. İçimi kemirip duruyor acaba mesaiden sonra yağmurlukları kuşanıp çay ağzına bi levrek denesem mi ? Nasıl olur?
Ne iş yapıyorsunuz Utku bey?Rastgele...
O konuda yalnız değilsin. Bende çok yaşıyorum. Üstelik son 1 yıldır geçtiğimiz yıllara göre daha aktif olarak levrek peşinde koşuyorum. Şuana kadar 1 tane kandırabildim. Oda büyük şans.. 30 derece sıcakta öğlen 13:30'da denk geldi.Şimdiden rastgelsin o zaman.
Bende o umutlarla gittim gitmeden 1 gün önce levrek aldılar. Gittiğimde tık demedi. 1 gün sonra tekrar levrek aldılar.
Bendemi sorun var onu anlayamadım gitti. Moralim eksilerde resmen...![]()
Rastgelsin o zaman şimdiden.O konuda yalnız değilsin. Bende çok yaşıyorum. Üstelik son 1 yıldır geçtiğimiz yıllara göre daha aktif olarak levrek peşinde koşuyorum. Şuana kadar 1 tane kandırabildim. Oda büyük şans.. 30 derece sıcakta öğlen 13:30'da denk geldi.Bu akşam için ya nasip diyoruz.