Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Karadeniz bölgesi genel balık durumu, avlak yerleri ve av raporları

Fisher81

Aktif Üye
Adı
Mustafa
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Akçkocayı sadece google'dan biliyorum ama önü kumsal ve güzel bi derinliğe sahip gündüzünü bilmem ama akşam ve gece saatleri yemli çalışılacak on numara bi yer gibi geldi bana taş tepelerinde sıkıntılı oluyo tabiki düzgün ve iyi havalarda kumsalı geceleri deniyormusunuz?
Evet güzel av veren kumsal kıyılar da var. Biz nadiren kumsaldan denedik. 3. sezonuma girdim Karadenizde, genelde yukarıdaki fotoğraftaki noktadan atıyorum. Ayak alışkanlığı, limanda kayaların en müsait olduğu yerlerden biri. Kıyılarda balık var ise buradan genelde verim almışımdır.
Bir de aracım yok ve liman da eve yakın :) Levrek için uzun yollar yürüdüğüm olmuştur ve gerekirse yine yürürüm :D ama dişli için çok yol gidesim gelmiyor pek :hhhhhh:

cekirdekci

Yeni Üye
Adı
levent
Kan Grubu
B Rh Pozitif
arkadaşlar mrb; trt nin haberine göre Düzce'nin Akçakoca ilçesinde balıkçılar, limana bol palamutla dönmenin sevincini yaşıyor. palamutlarrr :)

Kıyıdan Av raporlarını halen 4 Gözle :ssrtcbya: bekliyoruz.

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
arkadaşlar mrb; trt nin haberine göre Düzce'nin Akçakoca ilçesinde balıkçılar, limana bol palamutla dönmenin sevincini yaşıyor. palamutlarrr :)

Kıyıdan Av raporlarını halen 4 Gözle :ssrtcbya: bekliyoruz.
Nedense o haberciler bu sene luferin yoklugundan bahsetmiyorlar.. Neden bu konu saklaniyor, anlamis degilim..

marooned

Üye
Adı
Ulaş G
Bu arada belki başka başlığın konusu ama bölgedeki balık durumunu mutlaka etkileyen bir faktör olduğundan, Akçakoca'daki balık tezgahlarının av limitleri konusunda pek de iç açıcı olmadığını söylemem gerek.

legio

Üye
Adı
murat çubukcu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu arada belki başka başlığın konusu ama bölgedeki balık durumunu mutlaka etkileyen bir faktör olduğundan, Akçakoca'daki balık tezgahlarının av limitleri konusunda pek de iç açıcı olmadığını söylemem gerek.
Türkiye nin hemen hemen her yerinde aynı sorun var malesef :/

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu konuyla ilgili bizzat cok sikayet ettim ancak ben aradiktan 2 hafta sonra cevap geldi ve soylediginiz sekilde bir durum yok bilgilendirme yapildi diye mesaj geldi hep.. Malesef kontroller zamaninda yapilmiyor ve kimse umursamiyor.. Liman icine ag atan bir zihniyetin baliklarini satiyorlar.. Devlet politikasi haline gelmesi icin denizlerimizde balik kalmamasi gerekiyor anladigim kadariyla..

Zafer92

Aktif Üye
Adı
Utku
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bilinçli av ne zaman nerede yapılmıştır ki usta bu zamanda da yapılsın. Yine 21 ton balığa el konuldu.
Tamam sonuçta balık ama bu kadar sabırsız olmamız gerekmiyor. Bırak kardeşim 3 5 gün sonra git balık biraz yemlensin büyüsün gelsin kucağına.
Sonuç olarak "MAALESEF" diyorum başkada birşey demiyorum.