Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Maşallah sen spin çalııyon herhalde benimkiler gece yemli alındı inşallah bu senede olur ama zor gibi toplam 6 tane aldım bu sene adam gibi lüferlerde değil.O balıkların hepsi profil resmimde görülen yerden alındıRastgelsin@Lüferci Dayı Bunlarda benim 02/10/2016 tarihli avım. O gün pek bereketi yoktu ama sağlam geldiydi bunlar.
Eyvallah furkan epeydir yoktun forumda yada benim takip ettiğim konularda sanada rastgele ama bu sene bizim buralar baya kötüBu hafta hareket olması lazım @Lüferci Dayı , rastgele.
Maşallah sen spin çalııyon herhalde benimkiler gece yemli alındı inşallah bu senede olur ama zor gibi toplam 6 tane aldım bu sene adam gibi lüferlerde değil.O balıkların hepsi profil resmimde görülen yerden alındıRastgelsin
Buralardayım dayko ama forumun eski tadı kalmadı pek yazmıyorum artık, balık yapacak birden yüklenecek hazırlıklı olmak lazım.Eyvallah furkan epeydir yoktun forumda yada benim takip ettiğim konularda sanada rastgele ama bu sene bizim buralar baya kötü
Daha iyileri daha bolları rastgelsin.Yok ustam bu sene başladım daha spine.
Geçen sene hep yemli zoka ile aldım bunları.