Büyük Beyaz
Daimi Üye
Tebrikler, güzel haber. yavaş yavaş boğaza giriş yaparlar, irileşirler.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tebrikler,daha güzelleride rastgelsin.Ekli dosyayı görüntüle 64539
Yemli ile siftahı yaptım bugün
Kurtulanlar da oldu, 5 tane alabildim, 3'ünü geri geldiği yere gönderdim.
Fırtınadan sonra balık kendini gösterdi tahmin ettiğimiz gibi ama genel görüntü boylar ufak limit civarı balık da çok. Lüfer denk gelmedi bana bugünlük
Batı Karadeniz / Akçakoca - Yem İstavrit Fileto
Bölgede lüfer alan arkadaşlar da olmuş. Ümit yok değilBereketli olsun yani alınıp götürülcek gibi değil diyorsun öylemi o zaman yakalayıp yakalayıp geri salacaz olsun nefsimiz körlenir hepsini geri salarız maksat spor olsun
O kadar mı ümit yokÇarşamba saat 03:30'dan itibaren bence bir günlüğüne dinlenin çünkü ben sahaya iniyorum. Batı Karadeniz'de nedeni belirsiz bir şekilde hiç balık olmayabilir. Beni çok sevdiklerinden Kırım'a kadar kaçacaklar gibime geliyor.
Bakalım sabah ola hayrola@Fisher81 Uğursuzluğumu nötralize edebilirsin belki ne bilem.
Kota var acayip ceza yersinÇarşamba saat 03:30'dan itibaren bence bir günlüğüne dinlenin çünkü ben sahaya iniyorum. Batı Karadeniz'de nedeni belirsiz bir şekilde hiç balık olmayabilir. Beni çok sevdiklerinden Kırım'a kadar kaçacaklar gibime geliyor.