Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Karadeniz bölgesi genel balık durumu, avlak yerleri ve av raporları

onur_55

Daimi Üye
Adı
onur
Kan Grubu
A Rh Pozitif
2 gün önce samsunda kıyıdan rapala ile palamut almışlar epey.ilk defa böyle bir şey duydum samsunda.çapariye iri istavrit çıkıyormuş.çinekop hala çok küçükmüş.

kartallı

Aktif Üye
Adı
Serdar Kartal'lı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
10 sene önce kaşık ve rapala ile bende kartaldan , dragostan , cankurtarandan palamutlar alıyordum kıyıdan...Geçen 15 gün önce de Koçtaşın önünden vanostan çıkma palamutlar almışlardı.Şu hurmalar bir olgunlaşsında , Kartal da kasım 15 gibi kıyıladığı yerleri kaşıkla jigle bir yoklayım , epey boşladım lrf ye sarınca ...

melihhulki

Yeni Üye
Adı
Melih
jandarmanın oralardan bir arkadaş sabah suyunda kaşıkla güzel levrekler aldı. ama baya bir zaman geçti. oranın az ilerisinden geçen sene güzel sarıkanat almıştım yemli yalnız. bu sene denemedim orayı. malum balık yok

Ben arka arkaya 2 hafta gittim Eylül ayında bi hareket yoktu. Alaplı limanda da denedim orda da hareket yoktu. İstavrit bile çıkmıyordu o ara. Balık yok diye ara verdim bende. bu hafta sonu tekrar gidip denemeyi düşünüyorum bakalım. İnşallah bu sefer çıkar bi'şeyler.

beksu

Yeni Üye
Adı
Bekir Ç.
Bu hafta sonu iki gün Ordu sahilinde olacağız bakalım yüzümüz gülecek bu sefer inşallah

muallim

Yeni Üye
Adı
Mesut Akpınar
Kan Grubu
A Rh Pozitif
dün akçakoca limandan tek tük çinekop aldılar. hem eşkinaya hem dişliye baktım ama nasipte yokmuş.

Fisher81

Aktif Üye
Adı
Mustafa
Kan Grubu
O Rh Pozitif
dün akçakoca limandan tek tük çinekop aldılar. hem eşkinaya hem dişliye baktım ama nasipte yokmuş.
Akçakoca limanda dün akşamdan bugün sabaha 3 olta çalışan abi tek 1 balıkla döndü :(
Zonguldak ve Ereğli'de durum daha iyi ama oradan sonra açıktan mı devam ediyor nedir, durum içler acısı

muallim

Yeni Üye
Adı
Mesut Akpınar
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Akçakoca limanda dün akşamdan bugün sabaha 3 olta çalışan abi tek 1 balıkla döndü :(
Zonguldak ve Ereğli'de durum daha iyi ama oradan sonra açıktan mı devam ediyor nedir, durum içler acısı
uçta sağ tarafta düzceden gelen bir abi vardı onu diyorsun sanırım. biz saat 2 gibi gittik. aynen dediğin gibi durum içler acısı