Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Karadeniz bölgesi genel balık durumu, avlak yerleri ve av raporları

CagriSaracoglu

Yeni Üye
Bu sabah saat 5 te Ünye 'de Samsun il sınırında enerji santralinin altından maket ile 2 arkadaş surekli denedik dalga boyu artinca rüzgar da bir hayli arttı atış yapamaz olduk sahalden hemen Ünye copluk arkasındaki kayAlara geçtik sürekli su üstü gagali silikon çeşitleri denedik. Deniz süper dalgalı güzel kefaller var ama levrek yok :( tam bir haftadır hemen hemen her sabah levrek kovaliyorum ama yok :( fenerli Çamlık liman Akçay hepsini demedim yok ... Ünye için ne yazık ki şu ana kadar cinekop da yok :(

beksu

Yeni Üye
Adı
Bekir Ç.
Bu sabah saat 5 te Ünye 'de Samsun il sınırında enerji santralinin altından maket ile 2 arkadaş surekli denedik dalga boyu artinca rüzgar da bir hayli arttı atış yapamaz olduk sahalden hemen Ünye copluk arkasındaki kayAlara geçtik sürekli su üstü gagali silikon çeşitleri denedik. Deniz süper dalgalı güzel kefaller var ama levrek yok :( tam bir haftadır hemen hemen her sabah levrek kovaliyorum ama yok :( fenerli Çamlık liman Akçay hepsini demedim yok ... Ünye için ne yazık ki şu ana kadar cinekop da yok :(
Fatsa da durum aynı pazar sabah suyuna 2 saat 3 kişi yemli denedik tek aldığımız son dakikalarda sarıkulak kefal onu da doğaya hediye ettik resmen deniz boş

CagriSaracoglu

Yeni Üye
Fatsa da durum aynı pazar sabah suyuna 2 saat 3 kişi yemli denedik tek aldığımız son dakikalarda sarıkulak kefal onu da doğaya hediye ettik resmen deniz boş

Fatsa iskele cinekop yapmıyor mu hala ? Biz dün borukurdu ile de denedik Kayabalığı ( gomit) geldi onu canlı yem yaptım o da hüsran :( zipkinci birine rastladım geçen hafta 1 adet 3 kg civarında levrek almışti ancak deniz bomboş diyor o da :(

Zafer92

Aktif Üye
Adı
Utku
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sabır,Sabır,Sabır...
Bu balığın karadenizde güzel av vermesi için biraz daha zamana ihtiyacı var. Benim hissiyatlarım bundan yana..

CagriSaracoglu

Yeni Üye
Sabır,Sabır,Sabır...
Bu balığın karadenizde güzel av vermesi için biraz daha zamana ihtiyacı var. Benim hissiyatlarım bundan yana..

Ne yazık ki sizinle aynı Fikirde değilim. . Gırgırlar minicik yaprakları topluyor sularda :( umarım hisleriniz gibi olur

Zafer92

Aktif Üye
Adı
Utku
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ne yazık ki sizinle aynı Fikirde değilim. . Gırgırlar minicik yaprakları topluyor sularda :( umarım hisleriniz gibi olur
Gırgır konusunda asla ve asla yorum yapamıyorum maalesef usta.. Dediğine yönelik geçen sene ben hamsiden çok istavrit yediğimi bilirim hamdi diye satın aldıklarımın içinde yani..
Ben sadece kıyı avı için söylemek istedim.

Fisher81

Aktif Üye
Adı
Mustafa
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sabır,Sabır,Sabır...
Bence bu saatten sonra güzel av olmaz be Utku :) Ara sıra yaparsa, şanslı oltacılar bir iki sürüye denk gelirse ne ala...
Bu normal bir gecikme değil sanki. Balık dönüp boğaza giriş yapalı epey oldu. Yalova'da dün biri teknesini lüferle doldurmuş.
Ama daha Doğu ve Orta Karadeniz'de oltacılar doğru dürüst av yapmadı, ben pek duymadım.
Yani belki de balık aynı zamanında dönüyordur fakat bu sene balığın Karadeniz'deki hareketleri veya güzergahı değişmiş olabilir.
Ben çok ümidim beklentim yok. Zaten olmasa da olur moduna geçtim :)
Hem levrek arıyorum hem spor yapmış oluyorum :)

Yine de umarım senin hislerin seni yanıltmıyordur.

CagriSaracoglu

Yeni Üye
Bence bu saatten sonra güzel av olmaz be Utku :) Ara sıra yaparsa, şanslı oltacılar bir iki sürüye denk gelirse ne ala...
Bu normal bir gecikme değil sanki. Balık dönüp boğaza giriş yapalı epey oldu. Yalova'da dün biri teknesini lüferle doldurmuş.
Ama daha Doğu ve Orta Karadeniz'de oltacılar doğru dürüst av yapmadı, ben pek duymadım.
Yani belki de balık aynı zamanında dönüyordur fakat bu sene balığın Karadeniz'deki hareketleri veya güzergahı değişmiş olabilir.
Ben çok ümidim beklentim yok. Zaten olmasa da olur moduna geçtim :)
Hem levrek arıyorum hem spor yapmış oluyorum :)

Yine de umarım senin hislerin seni yanıltmıyordur.

Levreği Nerede alıyorsunuz?

Fisher81

Aktif Üye
Adı
Mustafa
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Levreği Nerede alıyorsunuz?
Bölge Batı Karadeniz Akçakoca, balık da nerede denk gelirse :)

Dün akşam 2km kıyı taradım, bu sabah da toplamda 4-5 km taramışımdır. 0 vuruş. Levrek işi biraz piyango gibi. Olmazsa spor yapıp dönmüş oluyoruz :kyfmyrn: