Karadeniz bölgesi genel balık durumu, avlak yerleri ve av raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hasandh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
66981 dosyayı görüntüle
Şuan yine Zonguldak Ereğli limanda zokadayim balık için herşey tam tadında hava kapalı yağmur atıyor denizden rüzgar mevcut ama tek eksik yine balık...
Varsa spin sakin, derin olmayan kayalik yerlerde levrek deneyin.. Bu ara baya levrek alan var, belki size de nasip olur.. Sabah erken saatler daha verimli olur, ancak aksam suyuda denenebilir.. Simdiden rasgele..

Haklısınız üstadım ama levrek bulunduğum yerde pek gözükmüyor başka meraya geçmem lazım su sıralar da da levrek için vaktim çok ters öneri ve dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum

Eğer iğneyi midesine indirirse işler vahim ama ağız kenarında olursa ki bugün bana ağızdan denk geldi uğraştırma di fazla ama dikkat edecegin şey kuyruğu ayağın la iğnesinin üzerine basman lazım tabi zedelemeden

İğneyi tam yuttuğu zaman köstek'ten kesin salın,
iğneyi ve misina tam mideye gittiyse onu eritiyor
yakaladığım mezgit'lerin içinden yarısı çürümüş-erimiş iğnelere rastlıyordum.

İğneyi tam yuttuğu zaman köstek'ten kesin salın,
iğneyi ve misina tam mideye gittiyse onu eritiyor
yakaladığım mezgit'lerin içinden yarısı çürümüş-erimiş iğnelere rastlıyordum.
Evet haklısınız üstadım mideye indirdiyse tek yapacak şey misinayı kesmek ama işte insanın yinede içi elvermiyor. Bu arada hala zokadayim tık yok tabiri caizse

Screenshot_2017-11-13-18-14-08-1.png

zonguldak ereğliden bugün spin rapala ile alınmış.

Dün yine iş çıkışı bir kaçamak yapayım dedim. Malum spinden yada zokadan nasibimizi alamıyoruz dedik el oltasına alıştım. Mesai çıkışı yol ne kadar uzak olursa olsun meraya geç gitmenin dezavantajı canımı çok sıkıyor olsun deyip kendimi teselli ediyorum. Sabahtan takımları arabaya atmıştım zaten 🙂 Neyse iki lokma yemeği yedikten sonra doğruca meraya gittim. Hafta sonu 40 yada 50 tane gırgır zonguldağ'a akın etmiş hamsiyi kırıyordu. Bu yüzden bende balığa gitmemiştim. Hemen misinayı 15-20 metre kadar açarak önüme koydum. 7 no kancaya küçük istavrit yemimi takarak denizle buluşturdum. Geçen haftaya göre balık çok seyrek ama vuruşu bile zevkliydi. Yaklaşık 2 saatlik bir av ile tavalığımı çıkararak doğruca evin yolunu tuttum. Raporumu okuyan herkese teşekkürler. Oltası suda olan herkese rastgele.

Dosyalar

• 20171111_230815.jpg
    20171111_230815.jpg
    80.9 KB · Okunma: 538
@Zafer92 Geçen attığım zokaya bi istavrit sırtından takılmıştı. Çapariyle durumlar nasıl biliyor musun?

Back