Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Karadeniz bölgesi genel balık durumu, avlak yerleri ve av raporları

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sabah bende gördüm, direk aklıma sen geldin
:)
Beklenmedik bi merada vurdu, bi de uzakta vurdu keyifle cektim yanima :) ispendek sandim ama lezzetli bir lufermis :) bugun akcakoca’da meralar yıkılır, butun gun kasik atip zoka bekleyenler olur, bisey olursa sana haber veririm.. :)

tunaycanalp

Aktif Üye
Adı
Tunay Canalp
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Beklenmedik bi merada vurdu, bi de uzakta vurdu keyifle cektim yanima :) ispendek sandim ama lezzetli bir lufermis :) bugun akcakoca’da meralar yıkılır, butun gun kasik atip zoka bekleyenler olur, bisey olursa sana haber veririm.. :)
Bende öyle tahmin ettim, hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah :) Bu arada afiyet olsun :) :)

ColorTR

Aktif Üye
Adı
Mert
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Kastamonu - Cide - kurucaşile- soğuksu'da istavrit bile yok denilebilir 1 haftadır. 1 gün istavrit yapmıştı 1 günde ben güzel ispariler almıştım onun haricinde ne kıyıdan ne sandal hiç av yapmadı. Ben 15 gündür Cide'deydim soğuksu ve kurucaşile olan arkadaşlarla iletişim halindeydik. Bizim orada balıkçılar bu sene kan ağlıyor bundan sonra ne olacak bakalım :) Bu arada Cide civarında 2-3 tane özel mera var 4-6 kg arası lüfer alanlar var genelde su üstü ile avlanıyorlar ben meranın tekine bir gün gittim deniz çok kötüydü ve su üstüm yoktu hiçbir vuruş alamadım.

Büyükbalıkçı

Yeni Üye
Adı
Naim
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bende deniz gözlüğü ile geziyorsun 1m suda yaklaşık 2.5kg levrek gördüm hiç korkmadı

Dün tatıl için alapliya ya geldim.huzurevin de istavrit ve zargana icin attım. Yanımda 4 olta atan da vardı .onlarda istavrit ve zoka bağlamışlardi. Saat 15 ile 19 arasında .amma tık yok .herhalde bu dönem bu kadar kotu

yasin_abhazya

Yeni Üye
Adı
yasin taskin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
herkeze merheba arkadaşlar ben abhazyadayım neresi olduğunu bilmeyenler için trabzonun tam karşı kıyısı gibi kalıyor gürcüstan ile rusya sochi arası.
çinekop barbun ve istavrit avı bolca yapabiliyorum zamanına göre başka ne avları yapabilirim acaba karadan ve tekne ile hangi teknikleri kullanabilirim bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi ? benim olduğum bölge için balıkların yumurtlama bölgesi diye bahsediyorlar ülkede profesyonel bi balıkçılık yok türkler tabi büyük teknelerle kışın baya saldırıyolar buralarada

blackace

Daimi Üye
Adı
Oğuz

gezginavci

Yeni Üye
Adı
Cenk Öztürk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar merhaba; önümüzdeki hafta Amasra'da olacağım. Yaklaşık bir hafta kadar. Süre boyunca balık avı yapmak istiyorum ama bu mevsimde hangi balığa hangi takımlar ile av yapılır pek bilgim yok. Bilgi ve tecrübelerini aktarabilecek dostlarıma şimdiden teşekkür ederim.

ColorTR

Aktif Üye
Adı
Mert
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Arkadaşlar merhaba; önümüzdeki hafta Amasra'da olacağım. Yaklaşık bir hafta kadar. Süre boyunca balık avı yapmak istiyorum ama bu mevsimde hangi balığa hangi takımlar ile av yapılır pek bilgim yok. Bilgi ve tecrübelerini aktarabilecek dostlarıma şimdiden teşekkür ederim.
Son 3 haftadır o bölgede pek balık yoktu ne yazık ki. Lrf ile kaya balıklarını deneyebilirsiniz. Amasrada ne hikmettir ki balığı öyle bir alıştırmışlar ki çapariye istavrit falan gelmiyor sadece yemliye geliyor istavritler aklınızda olsun. Bu arada etrafta halatlarda vs. bolca midye bulunduğundan ben genelde lrf yaparken slikonun iğnesinin ucuna minik bir parça midye takıyorum o da avcılığı gerçekten bayağı artırıyor balık varsa Cide'den yarım kilo üstü isparileri aldım bu yöntemle.