Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Karadeniz bölgesi genel balık durumu, avlak yerleri ve av raporları

gezginavci

Yeni Üye
Adı
Cenk Öztürk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Son 3 haftadır o bölgede pek balık yoktu ne yazık ki. Lrf ile kaya balıklarını deneyebilirsiniz. Amasrada ne hikmettir ki balığı öyle bir alıştırmışlar ki çapariye istavrit falan gelmiyor sadece yemliye geliyor istavritler aklınızda olsun. Bu arada etrafta halatlarda vs. bolca midye bulunduğundan ben genelde lrf yaparken slikonun iğnesinin ucuna minik bir parça midye takıyorum o da avcılığı gerçekten bayağı artırıyor balık varsa Cide'den yarım kilo üstü isparileri aldım bu yöntemle.
Bir kaç yıl önce Amasra mendirekte çapari ile bolca istavrit yakalamıştık. Ama şansımıza yunuslar sürüyü limana sıkıştırmıştı. Amasra ve çevresinde bol bol avlanmak istiyorum tabi. Levrek alabilirsem iyi olur. Lrf ile deneyeceğim şansımı artık.

VY Canis Majoris

Aktif Üye
Adı
Gökay
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu yılın ilk paşası yer Sinop
Çinekop sarıkant lüfer bu balıklarda hangi kaşıkları ( marka ve renk olarak ) birde kaç gr kullanıyorsunuz yazarmısınız bende almayı planlıyorum.

Birde ilkkez spine başlayacağım ve kendime bir set oluşturdum birazdan konu açıcam. Orda alacağım sahteleri renkleri falan bir bakarmısınız tavsiyeleriniz güzel olur. Sizi konuya etiketlerim.

mohac

Daimi Üye
Adı
Aykut
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çinekop sarıkant lüfer bu balıklarda hangi kaşıkları ( marka ve renk olarak ) birde kaç gr kullanıyorsunuz yazarmısınız bende almayı planlıyorum.

Birde ilkkez spine başlayacağım ve kendime bir set oluşturdum birazdan konu açıcam. Orda alacağım sahteleri renkleri falan bir bakarmısınız tavsiyeleriniz güzel olur. Sizi konuya etiketlerim.
Ben kaşık olarak Hansen flash (mavi) ve Hansen pligrim 20 30 gr arası kaşıklarını kullanıyorum. Arkalarına ekstra uzun pala kanca takarak modifiye ediyorum.

mohac

Daimi Üye
Adı
Aykut
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben kaşık olarak Hansen flash (mavi) ve Hansen pligrim 20 30 gr arası kaşıklarını kullanıyorum. Arkalarına ekstra uzun pala kanca takarak modifiye ediyorum.
kullandığım kaşıklar bunlar favorim alttaki mavi olan. Modifiyeyide arkasında gördüğünüz şekilde yapıyorum.
IMG-20190912-WA0013.jpg
IMG-20190912-WA0013.jpg

VY Canis Majoris

Aktif Üye
Adı
Gökay
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Akşamda iş yapıyor mu kaşıklar