sabriyazici
Daimi Üye
- Adı
- sabri yazici
Elinize sağlık kismetiniz hep açık olsun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
nefisdi gerçekten levrek kalkan lüfer cinekop hepsini yeme tatma imkanımız oldu ama cupra fark yarattı kendi adımaTebrik ediyorum, Ege Çuprası güzeldir ama Karadeniz ve Marmara Denizinde çıkan çupranın tadı gerçekten anlatılmaz. Marmara Denizinde 2 kilo üstü bir çupra avlamışlığım var yanında çeşit olsun diye pişirdiğimiz lüferler saman gibi kalmıştı.
Balık avının özellikle spinde malzeme almakla bitmiyor. o sahteyi al bu sahteyi al havasına saatine göre balığına göre ayrı ayrı sahteler benimde evde bir dünya sahte oldu. hele bir yakınımın komple bir odası sırf olta malzemesi dolu. beceriksizlikten ziyade balık avı kısmet işi. spinde balık alınca insan acaip gaza geliyor. ben spin avına gölde turna yakalayarak başladım. balık varsa çok keyifli ama dünyalar kadar para harcayıp sıfır çeken arakdaşlarım çok oldu hepside elinden çıkarttı spin takımlarını. bence bu işe başlarken çok yüksek paralar harcamaya gerek yok. orta halli bir takım edindikten sonra denemeler sonucu bu iş bana uygun mu değil mi diye karar vermek lazım.tşklerler iyi dilekleriniz için, spin kısmına gelince sattığım ekipmanlara dönüp bakıyorumda çoğu japonyadan getirtirdiğim sahteler, makinalar,kamışlar, leader,ip, klips, bnm elde ettiğim sonuç kocaman bir sıfır tabiki bu bnm beceriksizliğimde olabilir veya nasipsizliğim, şimdi bana lazım olan 2 paket kurt birazda kurşun ohbe dünya varmış diyorum içimden![]()