Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Karadenizde Ekim Ayı Içerisinde Karadan Hangi Balıkları Nasıl Avlayabilirim?

Raycold53

Yeni Üye
Adı
Ali Denizalp
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhabalar, forumdaki ilk gönderimi oluşturuyorum :) değerli dostlar ekim aralık ocak aylarında karadan balık avlamak istiyorum Rizede yaşıyorum Ramazan ayında çok güzel istavrit tutuyordum gün doğumunda ve batımında özellikle. Ramazandan sonra pek fırsatım olmadı. Acaba şuan gitsem istavrit veya farklı bir balık varmıdır? Avlarsam klasik yöntemlerle mi yoksa farklı yöntemlerlemi avlamam gerekiyor ? Aydınlatırsanız çok memnun olurum rastgele :)

GRAFTT

Aktif Üye
Adı
Erkan PLT
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Klasik çapari ilemi avlıyorsunuz hocam istavriti. Ayrıca karadan çinekop avlarken nasıl bir yol izliyorsunuz aydınlatırmısınız?
İstavritte çapari ile avlanma yapıyoruz, çinekop yada büyüklerini şamandıra ve mantarlı istavrit fleto ile.

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İstavritte çapari ile avlanma yapıyoruz, çinekop yada büyüklerini şamandıra ve mantarlı istavrit fleto ile.
çinekop için kullandığınız şamandıralı takım nasıldır ? detay verebilirmisiniz ? tşk

GRAFTT

Aktif Üye
Adı
Erkan PLT
Kan Grubu
A Rh Pozitif
çinekop için kullandığınız şamandıralı takım nasıldır ? detay verebilirmisiniz ? tşk
Geceleri bu takımı kullandığımız için. şamandıranın içine çubuk biçiminde fosforlu ışık koyum 1 metre kadar beden misinası ucuna hırsızlı çift iğne takıp istavrit fleto takıyoruz. Bazen bu takıma büyük istavritte denk gelemiyor.

Mektupla

Daimi Üye

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif