kamerayı şapkaya monteledim

çokda güzel oldu.düşme ihtimali sıfır
öğlen sıralarında merada kedileri yemledikden sonra,ufak bir çekim yaptım motor üstünde iken..
çekim kalitesi oldukca güzel.kamera sabit durursa daha net görüntü var,motor üstünde yinede güzel çıkmış görüntü..
videoyu işleyincede birazcık fedakarlık ediyoruz.960x720 olarak kaydetebildim windows movie maker da..
SONY MHS-PM5 BLOGGIE HD CAMERA ( specially modified for fishing hatcam - YouTube
meradan ayrıldıkdan sonra eve geçtim,takımları aldım başka bir mekana gittim..
o saatlerde hiç beklemediğim 5 takip aldım 2şerli takip ettikleride oldu..2si çok güzeldi.ama atlamadılar.dalga vardı su üstünü düzgün çalıştıramadım balıklar uyandı..
kendinden kurşunlu sahteme bir vuruş aldım,silikonun sırtını yarmış balık..
silikon kıyıya kayalıklara yaklaştığında aniden çaprazdan yarım kilo civarı lüfer geliverdi burun vurdu gitti

sahteyi çekecek mesafem kalmamıştı
aynı silikona birtakip aldım,kayanın altından çıkı verdi balık,sadece kafasını gördüm karşıdan,bu grida idi ve oldukca güzeldi,takibi bıraktı..
nitekim bu gün sıfır çektim ama heyecanlı geçti..

yeni noktalar öğrendim,zıpkıncı arkadaş da güzel anılarını anlattı bu günden için
keyifli döndüm eve
zıpkıncı arkadaş 2 tane 400 500gr civarı levrek vurdu biraz ilerimde..temizlerken yanına vardım..
birini temizlemiş havyar varmı dedim,bu erkek olması lazım dedi,vardı attım dedi,
2ci nin karnını yardığında balığın full havyarlı olduğunu gördüm
raporu yazmamın amacı gördüğümü anlatmak istedim..
ay sonuna kadar anca dökecek galiba bu hayvan yumurtalarını
yarın yine o mekena gidebilirim
kalın sağlıcakla