Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

karar anı sizce hangisi olmalı?

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Birde böyle gözlük şeklinde var :)

- Dahili 280mAh Lityum pil
- Video formatı: AVI (640 * 480 @ 30fps)
- Resim formatı: JPEG (1280 * 960)
- Arayüz: USB 5pin + TF yuvası (maksimum 16GB)
- Paket içeriği:
- 1 * casus güneş gözlüğü
- 1 * USB kablosu
- 1 * Lens temizleyici
- 1 * Koruyucu çanta
- 1 * CD
- 1 * İngilizce kullanım kılavuzu

ondersoydinc

Aktif Üye
Adı
Önder SOYDİNÇ
sony cybershot ürünleirn marine pack kılıfları her türlü işleme su altında müsade ediyor, çektiklerinizi kontrol edip cihazın tüm tuşlarına hakim olmanızı sağlıyor. Bence en çok kullanışlı en hafif en ucuz en portatif modeldir. İster serbest dalış ister tüplü orta derinlik dalışları isterseniz uzak mesafeden su altında farklı resimleri çekmenize bile olanak sağlıyor .
Bu örneklere havuzların haftasonu etkinliklerinde ki, deve güreşi yapan arkadaşlarınızın altta olanının body kit fotolarını çekmekte dahil :D :D
Artık neredeyse tüm modellerin marinepack kılıf sistemleri var, hiçbiride öyle aşırı fiyatlarda değilller.

Adı
Kadir
Aşağıdaki gibi basit bir şey ne kadar iş görür? Kendim için soruyorum :)

- Ayarlanabilir lastik bant ile Eylem kafa kamera
- Görüntü algılayıcı: 1.3MP renkli CMOS
- Video biçimleri: AVI (640x480 @ 30 FPS)
- Özellikler kırmızı lazer ışığı
- Dahili mikrofon
- Hafıza formatı: SD kart (maksimum 32GB)
- vBulletin * 2 AAA pil (dahil değildir)
- Paket içeriği:
- 1 * Merkez kamera
- 1 * USB kablosu
- 1 * Ayarlanabilir lastik bant
- 1 * İngilizce kullanım kılavuzu

İrfan:

İrfan bey tavsiyeniz için teşekkür ederim:)birine mesaj attım bakalım temin edebilecekmi:)
..................................................

Hamdi kardeş ben bunu dealextreme de görmüştüm :) yani düşündüm taşındım.cep telefonum zaten o ayarlarda çekim kalitesi,bundanda iyi diyebilirim.nokia5800 kullanıyorum..

orda değişik kameralar mevcut..şuan dealextreme den beklediğim sıparişlerim var..yılbaşı tatilleri bitmedi bir türlü:rolleyes:ürün 18gündür çıkamadı ordan..
bekliyoruz halen:)
senin adına farklı bir kamera için birine soru yöneltim,çok kibar bir alet,aparatları var,fiyatıda eklediğine göre tl cinsinden:)

hızlıal.com sitesi yalan oldu,oraya bulaşanın ağzı yanıyor,şikayetvar.com sitesinde yüzlerce şikayet var...bu sebebden vazgeçtim ordan almıyacağım..başka yerlere bakacağım:)

sony cybershot ürünleirn marine pack kılıfları her türlü işleme su altında müsade ediyor, çektiklerinizi kontrol edip cihazın tüm tuşlarına hakim olmanızı sağlıyor. Bence en çok kullanışlı en hafif en ucuz en portatif modeldir. İster serbest dalış ister tüplü orta derinlik dalışları isterseniz uzak mesafeden su altında farklı resimleri çekmenize bile olanak sağlıyor .
Bu örneklere havuzların haftasonu etkinliklerinde ki, deve güreşi yapan arkadaşlarınızın altta olanının body kit fotolarını çekmekte dahil :D :D
Artık neredeyse tüm modellerin marinepack kılıf sistemleri var, hiçbiride öyle aşırı fiyatlarda değilller.
fujı film in su altı için digital fotoğraf makinası var..onuda düşünmüyor deyilim..:)
teşekkür ederim:)

Adı
Kadir
ben ayın 10 unda sıpariş geçmiştim.ödeme onaylandı diyor orda tıkandı:(
tam tatile girecekleri döneme mi getirdik ne anlamadım:rolleyes:

mini dv kamera sordurduğum.pm den link gönderdim:)

Adı
Onur Özben
Hayırlısı olsun birini alacaksınız herhalde.

Benden size tavsiye, özelliklerden önce distribütör firmanın geçmişini araştırın, yanı en önemli olay servis.

Olurda cihaz bozulursa serviste perişan olmayın.

Cihaz harika olabilir ama bir arıza durumunda 3 ay beklersiniz, 1 alt seviye başka markada 1 haftada işiniz çözülebilir.

İnternetten müşteri menuniyeti bölümleririni araştırmanızı tavsiye ederim.

Müşteriye en iyi imkanları sunan servisin markasını tercih edin ki sonradan vah vah demeyin :)

Adı
Kadir
şikayetvar.com a girince hevesim kaçıyor:rolleyes:
en ilgili hızlı cevap veren sony ile toshıba çıktı,samsung peşlerinden geliyor,
toshıba azmı tercih ediliyor bilmiyorum.toplamda 48sayfa memnuniyetsizlik var.
sony ve samsunda yüzlerce sayfa var:)

birini alacağım lakin güvenli yer bulamadım,son bir tane buldum,arkadaş olumlu cevap verdi ve fiyatıda oldukca uygun,üstelik bizim bölgemizde bir yerde imiş satıcı:)
ona yöneleceğim,hızlıal.com dan alıpda kanser olmak istemiyorum,fiyatı oldukca hesaplı.şimdilik böyle iadere edeyim diyorum.yurt dışından gelip gidenlere.drıft yahut midlan kamera sıparişi verdirebilirim.ülkemizde pahalı bu makinalar:)
teşekkür ederim

Adı
Kadir
arkadaşlar teşekkür ederim hepinize:),toshiba ya yönelmiştim lakin,hızlı al.com vukuatlı bir site,caydım almakdan..bir dostum biryerde gördüm dedi,oraya bakacağım varsa alırım:)

bu arada sony de karar kıldım onu aldım hemide linkdekinden daha cazip bir fiyata 160tl ye:D 4gb kart dahil,artı 360derecelik ek mercek ve ıvır zıvırları :)
birde mini tripod aldım,gorilla tripod diyorlar,ahtopod bacağı gibi,nereye asarsan as orda kalıyor:) 25cm uzunluğu var ve çok hafif cepde taşınır:)
360dere esneyebiliyor tripod 19.50tl,ebayda 3 5 dolar arası,birde onumu bekleyeyim dedim.burdan aldım:)
hafta içi gelir ürünlerim:)

Adı
Kadir
kamerayı şapkaya monteledim:) çokda güzel oldu.düşme ihtimali sıfır:)
öğlen sıralarında merada kedileri yemledikden sonra,ufak bir çekim yaptım motor üstünde iken..

çekim kalitesi oldukca güzel.kamera sabit durursa daha net görüntü var,motor üstünde yinede güzel çıkmış görüntü..

videoyu işleyincede birazcık fedakarlık ediyoruz.960x720 olarak kaydetebildim windows movie maker da..

SONY MHS-PM5 BLOGGIE HD CAMERA ( specially modified for fishing hatcam - YouTube

meradan ayrıldıkdan sonra eve geçtim,takımları aldım başka bir mekana gittim..
o saatlerde hiç beklemediğim 5 takip aldım 2şerli takip ettikleride oldu..2si çok güzeldi.ama atlamadılar.dalga vardı su üstünü düzgün çalıştıramadım balıklar uyandı..

kendinden kurşunlu sahteme bir vuruş aldım,silikonun sırtını yarmış balık..
silikon kıyıya kayalıklara yaklaştığında aniden çaprazdan yarım kilo civarı lüfer geliverdi burun vurdu gitti:) sahteyi çekecek mesafem kalmamıştı:D
aynı silikona birtakip aldım,kayanın altından çıkı verdi balık,sadece kafasını gördüm karşıdan,bu grida idi ve oldukca güzeldi,takibi bıraktı..

nitekim bu gün sıfır çektim ama heyecanlı geçti..:) yeni noktalar öğrendim,zıpkıncı arkadaş da güzel anılarını anlattı bu günden için:)
keyifli döndüm eve:)

zıpkıncı arkadaş 2 tane 400 500gr civarı levrek vurdu biraz ilerimde..temizlerken yanına vardım..

birini temizlemiş havyar varmı dedim,bu erkek olması lazım dedi,vardı attım dedi,
2ci nin karnını yardığında balığın full havyarlı olduğunu gördüm:(

raporu yazmamın amacı gördüğümü anlatmak istedim..

ay sonuna kadar anca dökecek galiba bu hayvan yumurtalarını:)

yarın yine o mekena gidebilirim:D

kalın sağlıcakla

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Kameranın görüntüleri bence çok tatminkar.
Şapkanın sperliğine rağmen iyi bir görüş açısı yakalamışsın ama yine de merakımı mazur gör.
Kafa nispeten eğik vaziyettemi yaptın çekimi?