Hasanizmir
Daimi Üye
- Adı
- Hasan
- Kan Grubu
- B Rh Negatif
Gündüz için kendonun hangi sahtelerini almalıyım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
20 Haziran 2018 tarihli alıntıdır.Gündüz için kendonun hangi sahtelerini almalıyım
20 Nisan 2017 linkinden alıntıdır.Turko yada kendo al.
Gece icin Limon, kirmizi-beyaz modellerini
Gunduz avlanicaksan klasik balik desenleri
8 Şubat 2017 linkinden alıntıdır.Gece için kendo haryu 24 ren kodunu al. Gündüz için de Kendo sea bass Minnow 125 F 28 renk kodunu almalısın.
23 Ocak 2016Avcı balık özellikle sığ meralarda su üstüne karşı çok duyarlı. Su üstünde gördüğü şeye gelip saldırmasa dahi; gelip bi kez bakıyor. Nedir, ne değildir diye..
O yüzden benim ilk sahte seçimim su üstü olurdu.
1) Popkey 80 (Kefal rengi) - agresif yüzüşü, sanki kaçan yaralı bi balığı andırıyor.
2) Rover98 - Ha16r renk kodu - (Ama levreğin yumurta da olduğu bugünlerde özellikle ses çıkartan su üstüleri kullanmayı sevmiyorum. Balığı cezbetmekten ziyade bence ürkütüyor. )
3) Megabass bay drift - (tam bir yavru kefal, 7 gram ama uygun bir takımla çok güzel erimi var. Aksiyonu harbiden gerçekçi..
4) ragot raglou (jighead kombinasyonu veya şamandıra arkası ağır sarım şeklinde)
5) Duck fin shad - Kuyruk aksiyonu çok iyi
6) Meraya, havaya uygun dalarlı bi kaç sahte (Kendo, daiwa seabass, komomo vs.)
145 f 24 kod ile aldıgım levrek ve lüferleri hiçbir sahte ile almadım. Ayrıca boğaz için 125 limon patlıcan ve beyaz modeli dışında balık alan nadir sahte biliyorum. Bence tam fiyat performans ürünüdür kendolar.