Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Keyifli Bir Av Aksamı Daha

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Ben bir türlü gidemiyorum balığa LRF Marmara hattında başladı :) inşallah ayarlayıp gideriz.

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler Sercan... En kötü avın böyle olsun...

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrik ederim sahte konusunda haklısınız en güzel balıklarımı 1-2 liralık silikonlarla alıyorum lüferine kadar.Malzeme dolabına baktıkça saçmalık gelmeye başladı bir dünya ıvır-zıvır

sergio

Aktif Üye
Adı
SERCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler Sercan... En kötü avın böyle olsun...
Teşekkür ederim. Abdullah abim inşallah :)
Tebrik ederim sahte konusunda haklısınız en güzel balıklarımı 1-2 liralık silikonlarla alıyorum lüferine kadar.Malzeme dolabına baktıkça saçmalık gelmeye başladı bir dünya ıvır-zıvır
Teşekkür ederim mehmet kardeşim, biz balıkları kandırmaya çalıştıkça kapitalist düzen bizleri kandırıyor :) sonra bir bakıyorsun :krktm: iş çığrından çıkmış

spinci

Aktif Üye
Adı
Tenekeci
Hafta sonu levrek peşine düştük. Kilometrelerce yol yaptıktan sonra "0" skorla, morellerin bozuk, yorgun, uykusuz geçen günü geri bıraktık. Bugün kısa sureli aksam suyu avına ya nasip dedikten sonra . Sürdürülebilir balıkçılığın ilkelerine bagli kalarak, limitleri zorlamadan avı sonlardırdım . Aksamın sürprizi ise cok agir aksiyonla çalışmama rağmen benim icin her zaman yeri ayri olan ucuz maketime denizlerin bu güzel Sultanının farklı meralarda avlanmaya devam edeceğim. Daha iyileri sizlere nasip olsun inşallah Rastgele
Tebrikler bi maşallahınız var moralinizi bozmayın, her türlü yorgunluğa uykusuzluğa değer.. Ayrıca ucuz maketinize ucuz diyerek hakaret etmiş oldunuz, bende de aynı durum var maketle aramda duygusal bağ oluştu resmen, tatlı suda yıkamalar pas sökücüyle korumalar falan, emektarlar bunlar :)
Rast gelsin..

sergio

Aktif Üye
Adı
SERCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikller daim olsun.
teşekkür ederim eşref abi
Tebrikler bi maşallahınız var moralinizi bozmayın, her türlü yorgunluğa uykusuzluğa değer.. Ayrıca ucuz maketinize ucuz diyerek hakaret etmiş oldunuz, bende de aynı durum var maketle aramda duygusal bağ oluştu resmen, tatlı suda yıkamalar pas sökücüyle korumalar falan, emektarlar bunlar :)
Rast gelsin..
çok teşekkürler ederi ,sürçü lisan ettiysek affola :);)

Erol 61

Daimi Üye
Adı
EROL
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Hafta sonu levrek peşine düştük. Kilometrelerce yol yaptıktan sonra "0" skorla, morellerin bozuk, yorgun, uykusuz geçen günü geri bıraktık. Bugün kısa sureli aksam suyu avına ya nasip dedikten sonra . Sürdürülebilir balıkçılığın ilkelerine bagli kalarak, limitleri zorlamadan avı sonlardırdım . Aksamın sürprizi ise cok agir aksiyonla çalışmama rağmen benim icin her zaman yeri ayri olan ucuz maketime denizlerin bu güzel Sultanının farklı meralarda avlanmaya devam edeceğim. Daha iyileri sizlere nasip olsun inşallah Rastgele
Bu Haliç sana yaradı Sercan rastgelsin

sergio

Aktif Üye
Adı
SERCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bu Haliç sana yaradı Sercan rastgelsin
İlahi erol kardeşim:) nevi şahsına münhasır bi adamsın vesselam :) fakat dun 45 dakika bulundum haliçte çok kalabalık bee sesiz sakin yerlerde ilk dememi yaptım 0 skor keşke dediğin gibi olsaydı;) bence boğaza yakın yerler değilde anadolunun ve avrupanın akıntısız marmara içleri avların başarı oranını daha fazla yukseltdiğini düşünüyorum, sana rastgelsin kardeşim benim çok sağol :harika: