Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

kıyıdan av için makina

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
300 lira gibi bir bütçeyle biraz daha kuvvetli bir surf takım işinizi görecektir.

Okuma av 65 makine olarak ideal gözüküyor. Ama bence biraz daha ağır işçi bir makine için Bütçenizi zorlarsanız daha güzel olur.
Kamisa gelince max 200 gram atarli bir kamış olması lazım deniz deki avlarınız içinde uygun olması için çok sağır olursa denizde verim alamazsınız. Çok yumuşak olursa dà tatlı suda kamışı kirabilirsiniz.

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
http://www.egetechstore.com/okuma-salina-3-parcali-surf-kamisi-420-cm-100-200-gr-aksiyon-pmu95

Gücünüz yeterse bu kamışı alin pişman olmazsın iz belki bütçenizi aşacak biraz ama diğer kamışları bir kenara atasınız ilerde bu kamışı her türlü kullanırsInız. Tatlı suda tam istediğiniz gibi işinizi görecek denizde ise hedef balıklarınız için çok sağır kalmayacaktır.

Misina iğne v.s önemseyin ufak tefek şeyler sıra parası gibi alınıyor.

frenzy

Üye
Adı
fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
yok arkadaş ben vaz geçtim tatlı sudan bide spinden :) ben kolumdan rahatsızım 7-8 kiloluk bi balık gelirse çekemem :D:D aslında çekebilirim de bilmiyorum. 8 kiloluk balık geldikten sonra belime bile bağlar çekerim :):)

burak bey benim kafam iyice karıştı. "sen bir model ver kıyı avcılığı için kamış makine, hem tatlı su hem deniz için kullanılabilecek ." :) birde makine iyi sarsın yeter linki koy al kardeşim bunları de alıyım

YADA
hüseyin abi şunları önermişti bunların ikisini tatlı suda da kullanabilirsem bunları direk alıyım
http://www.egetechstore.com/okuma-avenger-av-65-pmu1
http://www.egetechstore.com/lineaeffe-ac-casting-surf-kamis-390-cm-100-250gr-pmu85
kamışı 400cm üstünde de alabilirim

frenzy

Üye
Adı
fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
http://www.egetechstore.com/okuma-salina-3-parcali-surf-kamisi-420-cm-100-200-gr-aksiyon-pmu95

Gücünüz yeterse bu kamışı alin pişman olmazsın iz belki bütçenizi aşacak biraz ama diğer kamışları bir kenara atasınız ilerde bu kamışı her türlü kullanırsInız. Tatlı suda tam istediğiniz gibi işinizi görecek denizde ise hedef balıklarınız için çok sağır kalmayacaktır.

Misina iğne v.s önemseyin ufak tefek şeyler sıra parası gibi alınıyor.

bu çok pahalıymış alamam. denizi olan biyer de yaşasam paraya acımam da ankarada olunca lükse giriyor :)

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Hüseyin abimin üzerine söz söylemek istemem lakin kamış 420 olursa daha hoş olur.
Makine kesinlikle benim de önereceğim bit makine ;)

frenzy

Üye
Adı
fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kamışı 420cm ve atarı iyi olan bir şey almaya çalışacağım. makinayı aldıktan sonra burak bey seni tatlı su taktikleri için rahatsız edebilirim. :) birkez daha hepinize teşekkürler buralardayım ben :D

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kamışı 420cm ve atarı iyi olan bir şey almaya çalışacağım. makinayı aldıktan sonra burak bey seni tatlı su taktikleri için rahatsız edebilirim. :) birkez daha hepinize teşekkürler buralardayım ben :D
Rica ederim ne demek yazın zaten foruma ciddi bir katkı yapacağım Tatlinsu konusunda ancak isim gereği fırsat bulamıyorum fırsat olunca dà zaten balığa gidiyorum ;)

blaze

Aktif Üye
Adı
Ümit
Burak Bey, sizde ne kadar geniş bir ekipman koleksiyonuna sahipsiniz :) şaka bir yana rtx80 için yorum almak isterim

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Burak Bey, sizde ne kadar geniş bir ekipman koleksiyonuna sahipsiniz :) şaka bir yana rtx80 için yorum almak isterim
Küçük bir dükkan açar benimkiler ;) 20 makine 30 à yakın kamış var ;) çok sevimli diyebirim şimdilik sana raw 2 55 kadar güven vermedi yine de ama artısı var daha uzağa atıyor kafa farkından şuan için çok bir tecrübesi yok henüz...

Son düzenleme:

blaze

Aktif Üye
Adı
Ümit
Küçük bir dükkan açar benimkiler ;) 20 makine 30 à yakın kamış var ;) çok sevimli diyebirim şimdilik sana raw 2 55 kadar güven vermedi yine de ama artısı var daha uzağa atıyor kafa farkından şuan için çok bir tecrübesi henüz...
Ben de raw2 55 ile rtx arasında kararsız durumdayım yemli avlar için