Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kıyıdan Mırmır Avı ve Avlanma Teknikleri

kansu

Üye
Adı
KANSU GÜLBARDAK
Sevgili Kansu tekrar hoşgeldin mi demem lazım :) yoksa hayırdır nerelerdeydin niçin yazmıyorsun mu demeliyim. :) Neyse tekrar forumda yazman beni memnun etti açıkçası. Niçin bunu yazdın diye sorarsan ;) Hatırlarmısın bilemiyorum ama sanırım birkaç kez birlikte avda bulunmuştuk star osman yahut zabıtanın dibinde, ;) :D ne bileyim belkide tam hatırlamasamda Erdal ve İbrahim amca ile birlikte çatkapıda çinekop peşinde iken karşılaştık :) Ya da tanıdığüın bir isim daha söyliyeyim Müzisyen Serdar ile birlikte iken belkide karşılaşmıştık birçok kez. Belki de ben Semih kaptanın teknesinde iken de birkaç kez lüfer sohbeti yaptık :)
Neyse, bu kendimi tanıtma cümlelerinin ardından tekrar seni bu forumda görmek güzel sevgili kardeşim. Önümüzdeki hafta sonunda bir gürpınar dalışı için gelicem ordan selimpaşaya geçicem serdar ile birlikte umarım denk gelir ve karşılaşırız. Selamlar tekrar
önder abi seni hatırlamazmıyım hiç güvercinlerini de hatırlıyorum.asker molası verdim artık buradayım avları takip et ;)

mırmırkolik

Yeni Üye
selamlar bende aranızda yeniyim en sevdiğim avlardan birisi mırmır oldu çanakkale lapsekide avlanıyorum güzel bir mera buldum. tek sorun rüzgarlı havalarda yosun takılıyor oltaya burdan edindiğim tecrübelerle sıyırtma takımı yaptım ve ilk meyvelerini topladım. tecrübelerini paylaşanlara çook teşekkürler bu arada yem olaraktadeniz solucanı kullandım.. herkese iyi avlar

dewdrop

Yeni Üye
Adı
mustafa
kesinlikle doğru teknikler .. akdenizde bu yemler dışındada tavuk göğsü cok verimli oluyor gerçekten denemenizi tavsiye ederim rastgele

duzensiz

Daimi Üye
Adı
Hüseyin Susulu
bir ara ne güzeldi papuç gibi mırmırlarla kova doldururduk. mırmır için en etkili yem kum solucanıdır ;) bu senede gezinen mırmırları görüyorum devamı olurda inşallah birazda mırmır avlarız eylülden sonra.

dronur1980

Üye
Adı
onur güngor
Süper hazırlamışsınız. Teşekkürler..

Atlas

Yeni Üye
Harika paylaşım teşekkürler .
Yanlız resimler silinmiş yenileyebilirseniz daha etkili olur diye düşünüyorum ...

scetin

Üye
Adı
ŞEVKET ÇETİN
Bu konu 40.700 defa görüntülenmiş. Mırmır' a ilgi süper... Sürütme tekniğini deneyerek ilk Mırmırımı aldım. Gerçekten tutması ve çekmesi çok zevkli bir balık... Levrek ve Çipuradan sonra çok iyi geldi. Mamunla yakaladım. Fakat Mamunların çoğu büyük olduğu için 4 numara iğne küçük geldi. İlk fırsatta Teke temin edip kullanarak deneyeceğim. Farkını görmek istiyorum. Tecrübelerini bizimle paylaşan Kansu arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum.

devil101

Üye
Adı
Kaan Yasin Çelik
Boru kurdu favorim . Avlayacak arkadaşlar İstanbul üsküdar da deneme yapabililrler. Şu an alanlar eminim vardır .

Ali Kabadayı

Yeni Üye
bende bir mırmır avcısı olarak verdıgınız bılgılere katılıyorum yenı arkadaslar ıcın acıklayıcı bır anlatım olmus emegınıze saglık :harika:

brshh

Aktif Üye
Adı
faik
kansu bey bilgiler son derece açık ve faydalı.ancak resimlerde sıkıntı var açılmıyor. yenikleyebilirseniz çok seviniriz. görsel destek çok faydalı oluyor..